pondělí 21. května 2018

Ohřívač rukou do kapsy

Kapesní ohřívače rukou a nohou jsou vynikající pomůckou pro pobyt v přírodě. Pokud spíte v zimě venku, je nejlepší dát si ohřívací polštářek k nohám do spacáku. Pokud musíte v zimě stát dlouho na místě, třeba jako ostraha, kapesní ohříváček si snadno dáte do kapsy a nebo ho můžete držet v rukou.


Pokud souhlasně pokyvujete, jistě jste se nejednou dostali do situace. Přibalte si do své kapsy na cestu do práce či na procházku do přírody originální ohřívač rukou Zippo, který vás příjemně zahřeje za každého nevlídného počasí. Naše moderní ohřívače spolehlivě fungují po několik hodin a díky svým kompaktním rozměrům se hravě vejdou do kapsy každé bundy.


Ohřívač se přitom zahřeje jen zcela minimálně. Při testování chování ohřívače za těchto extrémně nízkých teplot se nám podařilo první vzorek zničit. Po vytažení ohřívače z mrazáku (teplota asi -ºC), jeho ohřátí na pokojovou teplotu a reaktivaci ve vařící vodě jsme zjistili, že je sáček na dvou místech prasklý a teče. Hřejivé polštářky) Hodnocení produktu: ().


Dokonalý ohřívač rukou a nejen těch na vícenásobné použití! K vložení do rukavic, kapsy u kalhot nebo jednoduše do rukou. Doba použití je až hodin.


Stačí zatlačit na kovový plíšek uvnitř a tato zázračná lahvička začne během několika vteřin hřát. Můžete si tak ohřát ruce když usínáte nebo kdykoli je vám zima. Miliony zákazníků po celém světě si tyto jednorázové ohřívače kupují jako zdroj tepla do rukavic, kapes, lyžáků, bot, bruslí nebo na tělo. Jenom v Alpách se každým rokem prodá více jak milionů kusů. V České a Slovenské republice se každý rok prodá více jak 150.


Je to sáček který po protřepání se zahřeje na určitou teplotu a dokáže zahřít v chladném počasí. Koukal jsem na netu a dají se koupit tzv. Kde dochází k chemické reakci a když zmáčkenete.


Tento je ale na jedno použití. Zvlášť ho oceníte, pokud jste nuceni trávit delší dobu v chladném prostředí. Díky svým rozměrům se ohříváček vejde do dlaně, tím pádem i do rukavic, nebo do kapsy. Součástí balení je Zippo ohřívač rukou vč.


Originální Zippo kapesní ohřívač rukou – teplo do kapsy hřeje až hodin bez zápachu. Elektrický ohřívač rukou od značky Beper je ideální pro všechny, které trápí studené ruce. Vydrží hřát až hodiny díky integrovanému akumulátoru a nabíjí se.


Aby se vám snadno nakupovalo, používáme na webu k personalizaci a analýze návštěvnosti cookies. Jeho zaoblený, štíhlý design umožňuje pohodlné umístění v kapse a lze ho použít opakovaně. Netoxické, přátelské životnímu prostředí, z přírodních a nehořlavých materiálů. Zippo ohřívač rukou je tedy naprosto bezpečný a pokud jsou dodržena veškerá bezpečnostní opatření, nehrozí nebezpečí požáru nebo otravy. Po zapálení (přesněji spuštění chemické reakce) se ohřívač vloží do látkového pouzdra, které chrání lidské tělo před nadměrnou teplotou.


Do práce, na lyže, na túru či expedici nebo třeba na ryby. Díky štíhlému oblému designu snadno vklouzne do každé kapsy. Teplo se v ohřívači vytváří bez viditelného plamene při katalytickém procesu, kdy jako katalyzátor funguje platina.


Po nasazení víčka vložte. Kovový benzinový kapesní ohřívač Zippo v lesklém chromovaném provedení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky