středa 30. května 2018

Kráječ na knedlíky elektrický

Kráječ na knedlíky pro snadnější práci. Nejenže díky němu dokážete bleskově naporcovat houskový knedlík, ale dokážete to i bez popálenin. Krájet horký knedlík nožem je vždy trochu dobrodružství.


Navíc se vám ho málokdy podaří naporcovat souměrně. Jistě oceníte také možnost elektrický kráječ sklopit, čímž ušetříte prostor ve vaší kuchyni.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Opatřeno odnímatelným podnosem na nečistoty. Rukojeť s očkem na zavěšení.


Vynikající pro krájení napařených nebo uvařených knedlíků, sladkých rolá měkkých paštik a sýrových rolá mozarelly, listového těsta, banánů, apod. Nejen, že díky němu vypadá jídlo na talíři lépe, ale také s ním ušetříte spousty námahy i času.

Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu, vhodné do myčky. Pokud si zakládáte na preciznosti a přesnosti, je pro vás elektrický kráječ ideální. Při výběru je však nutné zaměřit se na několik vlastností, které činí elektrický kráječ tím nejlepším pomocníkem.


Tento nůž je vyroben z německé nerezové oceli Krup. Elektrický kráječ patří k velmi oblíbeným kuchyňským pomocníkem hlavně pro ty z nás, kteří si práci rádi usnadňují. Nerezový kráječ na knedlíky Vám pomůže najednou nakrájet až stejných plátků kynutých i bramborových knedlíků silných cca cm. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Tento domácí spotřebič vám ušetří čas i vynaloženou energii a navíc se postará o to, aby byly kousky potravin nakrájené precizní, přesně a na stejnou tloušťku.


Bez problémů ale zvládne i tenoučké plátky sýra či uzenin. Zo všetkého dokáže vytvoriť úhľadné plátky vďaka kvalitnému antikorovému nožu Solingen RSG s vrúbkovaným ostrím. Nemusíte tak zápasit s velkým nožem, a přesto se můžete těšit z profesionálního servírování. Retro kráječ chleba - NDR.


Klika kráječe lze složit. Krájecí struny jsou umístěny tak, aby knedlíky dokrajovaly až do konce.

Otáčením páčky dojde k přisátí gumy na podložku (např. ke stolu či kuchyňské lince) a. Rozbijte nudu ve své kuchyni a vytvořte originální a dietní recepty s použitím elektrického spiralizéru SENCOR SSV 330WH. Nemůžete přesvědčit své děti, aby j. Chcete vědět, zda je cena 2Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Dobrý den, tak jsem si myslela, že nikdy nebudu dělat knedlíky z prášku. S tímto ověřeným klasickým kráječem snadno nakrájíte z uvařeného knedlíku až zcela stejných plátků o tloušťce centimetru.


U nás jedině domácí kynuté. Struny jsou z kvalitního nerezu a kráječ snadno omyjete pod horkou vodou nebo v myčce nádobí. Jeho celková šířka je centimetrů, na rukojeti má očko pro zavěšení. Navíc je zde ochrana prstů, takže se nemusíte bát, že by vás kráječ pořezal.


Jeho hlavní výhodou je nástavců na strouhání a krájení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky