čtvrtek 24. května 2018

Dřevovláknitá deska steico

Lieferungen am Tag mit eigener Profi-LKW Flotte. Steico bei Baustoffshop. Verschiedene Zahlungsmöglichkeiten. Damit Ihre Zahlung sicher ankommt. Standorte in Deutschland.


Online-Auswahl entdecken. Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today! Vysoká odolnost proti stlačení, velká izolační schopnost v létě. Dokonalá difúze vodních par.


Přírodní materiály ze kterých se skládají, podstatně přispívají nejen k dlouhodobé životnosti konstrukce, ale i ke zdravému bydlení uvnitř objektu. Uvedené zboží nelze dopravit z důvodu nadrozměrného rozměru na požadovanou adresu zákazníka. Možnost pouze osobního odběru v Uherském Hradišti po zasllání objednávky! Tepelná izolace z dřevovláknitá deska pro použití na střešní a stěnové konstrukce.


Veškeré parametry a ceník u nás na webu. Auch schwere Baustoffe bequem zu Ihnen geliefert. This video is unavailable. Poskytuje vynikající izolaci v zimě a ochranu proti horku v létě. Je difuzně otevřená a pomáhá regulovat klima v prostoru.


Jedná se o adekvátní náhradu k deskám Pavatex, Agepan a dalších. Podložka s výbornou kročejovou izolací a izolačními vlastnostmi. Tlumí prostorový hluk v místnosti u více. V případě odběru po neucelených paletách (v případě, že je skladem) bude cena navýšena o. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Skip navigation Sign in.


Vážení zákazníci, na základě nařízení vlády České republiky jsme kompletně zastavili maloobchodní prodej zboží a služeb na všech pobočkách JAF HOLZ. Hobra je měkká nelisovaná dřevovláknitá deska vhodná jako podkladová vyrovnávací, tepelně. Paropropustná a odolná povětrnostním podmínkám. Desky se používají přímo pod nášlapné vrstvy vícevrstvých, parketových a laminátových jako zvuková izolace proti kročejovému hluku s vyni. Jsou vhodné pro difuzně otevřené zateplení fasády.


Hlavní přednosti fasádních dřevovláknitých desek jsou vynikající tepelně. Univerzální dřevovláknitá deska (hobra) pro široké použití. Využívá se zejména jako kvalitní kročejová izolace do suchých podlah.


Vzhledem k malé tloušťce se s výhodou kladou až tři vrstvy. Mezi další produkty z přírodních a obnovitelných materiálů patří izolace z konopí, stojiny nosníků, desky z tvrdých vláken, nebo vrstvené dýhové dřevo. Dřevovláknitá deska mnohostranně použitelná ve střešních, stěnových a podlahových konstrukcích. STEICOisorel Klasická hobra.


Dřevovláknitá podložka vyrobena ze 1 ekologických materiálu pro plovoucí podlahy s vynikajícími užitnými vlastnostmi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky