pondělí 14. května 2018

Dětský vysavač

Vysavač je vyroben z kvalitního. S tímto dětským vysavačem, bude úklid zábavou. Interaktivní dětský vysavač. Když Vaše dítě se při úklidu motá stále kolem Vás a chce Vám pomáhat, je tento moderní interaktivní dětský vysavač na baterie ideálním dárkem, který ho určitě potěší. Ukažte mu jeho úklidový prostor, např.


Fisher price dětský vysavač se zvuky, bezpečně nabírá míčky 500kč 2)Fisher price auto, autíčko s pejskem Prodám krásné autíčko od fisher price.

Autíčko hraje melodii a učí dítě například barvy a jiné. Pejsek otáčí hlavičkou. Má stupně hlasitosti. A teď vzhůru do úklidu, tak jak to dělá maminka!


Tento dětský vysavač , který vypadá téměř jako skutečný, se bude líbit každé malé hospodyňce. Buďte první kdo o nich ví. Zadejte svůj e-mail a nenechte si je ujít.


Skvělý dětský vysavač s vozíčkem a příslušenstvím!

Sada například obsahuje praktický vozík, smetáček, čisticí prostředky atd. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Plastový vysavač pro děti laděný do modré barvy, je dobrou motivací pro kluky a holky, jak si hrát a zároveň se učit uklízet ve svém pokojíčku.


Zvukové a světelné efekty. Provoz na 4x5V tužkové baterie typu - nejsou obsaženy. Vydává zvuky vysávání a při zapnutí svítí kontrolka.


Při úklidu musí mít vysavač každá správná hospodyňka! Současně má vyjímatelnou nádržku na zachytávání kuliček ze styroporu. Hračka podobná skutečnému zařízení.


Děti chtějí dělat to, co dospěláci, a to znamená, že budou nadšení, když se k vám budou moci připojit během uklízení, i když se jedná o luxování. Dětské vysavače jsou pro děti. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Veselý dětský vysavač s očima, který umí opravdu vysávat. K vysavači jsou přiložené polystyrenové kuličky a tah vysavače je velmi nízký, aby děti při hře na luxování vysály opravdu jen kuličky.


Není vhodné pro děti do let.

Fotografie mohou být ilustrační. Každá korunka se počítá. Celek je vyroben z velmi kvalitního plastu.


Celá sada jistě pomůže perfektně uklidit domeček pro panenky i dětský pokojíček s radostí. Na oranžovém nástavci je průsvitný otvor s barevnými kuličkami, které imitují výsledky čištění nepořádku, a tak děti získávají dojem, že jejich vysavač skutečně vysává. Smoby vysavač Vacuum Cleaner pro. Porovnání nabídek dětský vysavač v českých internetových obchodech.


Nejlevnější dětský vysavač. Výsledky vyhledávání cen zboží v českých internetových obchodech na dotaz dětský vysavač. Tyčový vysavač nabízíme samotný i ve výhodném setu s veškerým příslušenstvím.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky