pátek 18. května 2018

Plechové krabičky na zakázku

Krabičky tiskneme ofsetovým tiskem s možností prolisu víčka nebo těla krabičky. Cenovou nabídku vám rádi zpracujeme na základě dodaného náhledu designu. Plechové dózy a krabičky. Protože je o naše plechové dózy stále větší zájem, seřadil jsem je pro lepší přehlednost do několika kategorií. Najdete zde nejen klasické čtvercové a obdélníkové dózy s rozmanitými potisky, ale také plechovky ve tvaru auta, srdce, kufříku,.


Tyto plechové krabičky jsou vhodné na sypaný čaj.

Ideální dárek pro milovníky čaje. Standardní velikosti čtveratých plechovek jsou na 2 5 1a 2gramů. V nabídce jsou i atypické rozměry a velikosti. K některým plechovkám nabízíme ve stejném dekoru i keramiku nebo porcelán - hrníčky, konvice, talířky či jiné. Dárková plechová krabička na parfém.


V neposlední řadě například pro použití při prodeji střeleckých diabolek, nábojů či dalších menších předmětů. Take advantage of a metal box, or a container for presenting your products, promoting their sales, or making a high quality, metal box tailored to your product. We make metal boxes from because our customers want to increase the added value of their product.

Nabízíme široký výběr plechových krabiček a dóz pro reklamní účely. ITALSKÝ PORCELÁN V CENOVÉ AKCI ZDE - VYUŽIJTE NEJNIŽŠÍCH CEN ZA ŠÁLKY A PODŠÁLKY Vítáme Vás na stránkách MUGS s. Jsme specializovanou českou firmou na výrobu a dodávky kvalitního porcelánu a skla - dekorovaných hrnků, šálků, konviček, sklenic, talířů pro firmy, kavárny a další. Reklamní předměty na zakázku. Dodáváme krabičky a obaly na hrnky, sklenice, šálky, krabičky na víno. Standardní krabice z e-shopu s dodáním do hodin nebo krabice na zakázku podle Vašeho zadání.


Laserové gravírování plechové krabičky. Některé plechové dózy se dokonce mohou používat na úschovu léků. Nahlásit protiprávní obsah! Lanyardy, klíčenky, šňůrky na krk, machršňůrky,. Naše firma se zaměřuje na výrobu atypických plechových garáží podle specifických požadavků našich zákazníků.


Dodávky plechových garáží na zakázku tvoří naší výroby. Nabízíme také standardizované plechové garáže, plechové zahradní domky, zahradní. Prezentujte svůj produkt stylově. Na Vaši žádost Vám rádi vypracujeme cenovou nabídku.


Pro sestavení optimální cenové nabídky se nejlépe osvědčilo osobní jednání, kde vyjasníme. Plastové konstrukční krabičky na zakázku.

Tic tac ovocné či mentolové, p astilky, bonbóny želé typu jelly jelly, žvýkačky, mini mentolové pastilky  v plechové krabičce, která může být na zakázku ve stříbrné nebo bílé barvě a potištěna dle Vašeho zadání. Tic tac v plechové krabičce na zakázku za skvělé ceny. Na výběr jsou plechovky ve standardních rozměrech bez potisku.


Barva plechu - stříbrný mat (typ PL), stříbrný lesk (typ UNISILVER), zlatý mat či černá metalická. Některé velikosti pouze na objednávku s dodací lhůtou cca. Vhodné jako reklamní předmět k dotisku již od nízkých počtů kusů. Námi nabízené plechové pouzdro na pero: 1) je kvalitně zpracované z bílého plechu 2) je vyrobené na zakázku 3) s ofsetovým potiskem dle Vaší předlohy 4) v různých barvách dle vašeho přání 5) je perfektním firemním dárkem pro vaše zákazníky 6) je zabalené do plastikového sáčku. Upozorněte na sebe své zákazníky originální krabičkou s oplatkami, , sušenkami, pastilkami nebo bonbony.


Technologie potisku je fotografie vytištěná na odolné lesklé samolepce. Ozdobné tabulky na dům, chatu, myslivnu apod. Pro konkrétní motiv a číslo nás prosím kontaktujte. Hotové cedulky zpravidla dodáváme za týdny.


Jakékoliv drobnosti schováte do těchto praktických krabiček s víky. Nejlevnější plechové garáže Potřebujete parkování pro auto, dílnu či sklad - rychle a bez velkých investic? Mají bytelnou plechovou konstrukci, jsou mobilní, takže je můžete v případě potřeby přesunout nebo využít jako rychlý sklad na stavbě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky