úterý 15. května 2018

Indukční deska s rámečkem

Indukční deska s rámečkem v praxi. Někomu může indukční deska s rámečkem připadat nevzhledná, jinému elegantní. Její nespornou výhodou je ale ochrana proti poškození, kdy při vaření odsunete těžký hrnec na okraj. Díky rámečku se hrana desky neodštípne. Když je aktivovaná, poskytuje každé varné zóně dodatečný výkon, který jim umožňuje rychlé zahřátí už za minut.


Indukční deska s rámečkem

Pokud Vám na roh desky něco spadne, může se kousek odštípnout, tak potom lepší s rámečkem , nemusí se pak měnit celá deska. Jinak rodiče mají bez rámečku a zatím dobrý. Hlavně ta údržba s rámečkem bude určitě horší než bez rámečku.


Mora VDIT 6CW nabízí řadu funkcí, mezi které patří PowerBoost – extra výkon u všech varných zón, ukazatel zbytkového tepla , automatické vypnutí indukční zóny a plynulá regulace teploty. Varné desky od Whirlpool jsou ideální pomocník do kuchyně. Vyberte si indukční varné desky nebo plynové varné desky.


Indukční deska s rámečkem

Naše spotřebiče šetří životní prostředí i váš rodinný rozpočet! Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru. Registrace na webu Electrolux.


Pohlídá vodu za vás, aby už nikdy nic nepřeteklo. Výhodou je, že se ihned po odstranění nádobí z varné desky samotná varná plocha rychle ochladí. Snižuje se tak pravděpodobnost popálení.


Varná deska indukční , počet plotýnek časovač , dotykové ovládání , booster a ukazatel zbytkového tepla, s rámečkem , vzhled nerez, povrch sklo, barva černá MORA VDIT 6X je vestavnou indukční varnou deskou, která se díky elegantnímu černému designu s nerezovým rámečkem skvěle hodí do každé kuchyně. Varná deska detekuje pánev, a v případě, že pánev odeberete z varného prostoru, všechna nastavení se automaticky z bezpečnostních důvodů vypnou. Rychlá, bezpečná a velmi snadná údržba: indučkní varná deska od Siemens.


Užijte si benefity indukčního vaření od Siemens. Teplo je předáváno přímo do pánví a hrnců a jejich obsah je ohříván pomocí indukčních cívek, aniž by se zahřívala deska. Elegantní černé provedení. Senzorové ovládání na úrovní a booster. Přehledný displej, dětský zámek proti zapnutí desky dětmi.


Indukční deska s rámečkem

Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve.


V okamžiku, kdy se přiblíží bod varu, upraví intenzitu ohřevu, aby se vření změnilo na stabilnější mírné probublávání. Místo čekání, kdy to začne uvntiř hrnců vřít, se tak můžete. Díky funkci Hob2Hood je deska propojena s odsavačem a automaticky reguluje jeho výkon. Spojení varných zón i pro velké nádoby.


Funkce PowerSlide - Pomocí posuvných ovladačů s rychlou odezvou můžete upravovat nastavení snadno a plynule. Rám slouží jako ochrana před mechanickým poškozením desky a jako designový prvek. Technické parametry indukční varné desky.


Při výběru indukční varné desky byste se měli zaměřit na několik.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky