čtvrtek 15. října 2015

Adventní věnce inspirace

Adventní věnce inspirace

Adventní věnce můžete i koupit. V květinářstvích jich mají spoustu, nádherně vyzdobených. Jejich cena se pohybuje přibližně od 2Kč až po tisíce.


Adventní věnce inspirace

Záleží na materiálu, výzdobě i na tom, jestli jej kupujete ve velkém řetězci nebo v luxusním dekoratérském obchodě. Vánoce se nezadržitelně blíží. Máte už svůj vánoční věnec? Můžete si ho vyrobit i uprostřed adventu. Nechte se inspirovat nápady na věnce , které zvládnete sami vyrobit.


Kupujete si adventní věnec nebo si ho sami vyrábíte? Máme pro vás inspiraci na jednoduché i složitější věnce , které rozzáří vaše adventní neděle. V dnešní době mají adventní věnce různou podobu.


Jsou kulaté, podlouhlé, někdy se svíčky umístí pouze na tác a ozdobí se Cecina a dalšími dekoracemi. Dnes vám přinášíme jednoduché, ale krásné inspirace , které vám pomohou vyrobit si ten nejkrásnější adventní věnec. Třeba se díky nim rozhodnete, že letos vyměníte jehličí za pletený věnec, který je už pár let v módě? Inspirace na adventní věnec není nikdy dost.


Najdete zde foto klasických přírodních věnců, ale také vánoční věnce háčkované, z odličovacích tamponů nebo kávových zrn. Vytvořte si některý z klasických nebo zkuste pro letošek některý z méně tradičních. Netradiční adventní věnec? Nakrájejte je na plátky a usušte. Na věnce se většinou dávají jen jako přízdoba, ale použít se dají také jako hlavní (a proč ne i jediný) materiál k obalení základu.


Adventní věnce inspirace

Jak vyrobit adventní věnec: 1. Vyrobte si nebo kupte korpus věnce. Korpusy jsou ze slámy nebo polystyrenu a vytvoří vám základ adventního věnce , které pak jen ozdobíte. Vánoční stůl by byl bez nich poněkud chudý. Již víte, jaký adventní věnec bude letos zdobit váš stůl? Jestliže nevíte můžete se inspirovat s pomocí některých obrázků.


Nejrychleji získáme adventní věnec nákupem. Ale ne vždy objevíme takový, který vyhovuje našim představám o barevnosti či zdobení. Nezanedbatelnou roli při pořizování adventního věnce může sehrát i jeho cena. Přímo nádherně vypadají adventní věnce zdobené výrazně oranžovými plody mandarinek. Pokud máme zázemí zahrádky či blízko do.


Adventní věnce inspirace

Na věnec se upevní tak, že se ze spodní strany propíchnou špejlí a použijí jako zápich do předem upraveného chvojím nebo mechem obaleného slámového základu věnce. Hitem jsou nejrůznější sesazovaná aranžmá z netřesků. Proč ale letos neudělat změnu?


Vždyť vánoční dekorace nemusí vypadat pořád stejně. Popusťte uzdu své fantazii a ozdobte tentokrát stůl kreativnější. Světlo svíček symbolizuje příchod Krista.


Věnce ze zelených rostlin, stejně jako svíčky, byly zřejmě symbolicky používány v Evropě už před příchodem křesťanství, teprve v 16.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky