pondělí 12. října 2015

Tatramat eov 120

Produktový rad EOV Trend tvoria zásobníkové nástenné elektrické ohrievače vody v okrúhlom vyhotovení. Vnútorný kotol ohrievača je smaltovaný špeciálnym vysokokvalitným smaltom a následne vypálený pri konštantnej teplote 8°C. Voda je ohrievaná ohrievacím telesom s výkonom kW.


Pomocou otáčavého regulátora teploty je možné plynulé nastavenie teploty od 7°C. Produktovú radu EOV tvoria zásobníkové nástenné elektrické ohrievače vody v okrúhlom vyhotovení. Sú jedinečné svojou kvalitou, dizajnom, vyhotovením, špičkovými dizajnérmi i svojimi prevádzkovými vlastnosťami. Vďaka najmodernejším technológiám, postupom a know-how využitým pri vývoji týchto ohrievačov vody bolo možné extrémne znížiť spotrebu el.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Nástenný tlakový zásobníkový ohrievač vody so smaltovanou oceľovou nádržou v hranatom prevedení. Jeho nerezová príruba s ohrievacím telesom je vybavená antikoróznou horčíkovou ochranou. Tatramat EOV 1od 24€ - Heureka.


Prístroj je riadený elektronickou reguláciou. Elektronika disponuje tromi ECO-programami zabezpečujúcimi úsporu energie a ďalšími funkciami ako sú: protimrazová ochrana, obmedzenie. Vnitřní nádrž ohřívače je opatřena speciálním, vysoce kvalitním smaltem a následně vypálena při konstantní teplotě 850°C. Mezi jeho přednosti relativně velký objem ( 1litrů).


Tento bojler je tedy vhodný mj. Avšak jeho objem není přehnaně velký, díky čemuž ohřev (byť i menšího množství vody) netrvá příliš dlouhou dobu. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzií. Elektrický akumulační tlakový ohřívač vody je ideální pro efektivní ohřev vody v domácnostech a různých sociálních zařízeních, s možností instalace několika odběrných míst tep. Produktovou řadu EOV tvoří zásobníkové nástěnné elektrické ohřívače vody ve válcovém provedení.


Elektrické ohřívače vody produktové řady EOV jsou jedinečné svou kvalitou, designem vytvořeným. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Ide o legendárnu značku, s ktorou ste sa už pravdepodobne stretli. Jeho výkon je dostačujúci pre bezproblémové fungovanie bežnej rodiny.


Tatramat eov 120

Rychlá a bezpečná doprava. TATRAMAT Bojler EOV 1TREND v akci. VIP slevy pro registrované. Minimalistický design a vysoká životnost. Zásobníkový ohřívač vody v elegantním bílém provedení, s příkonem kW a vnitřním objemem 1l, je určený pro vertikální montáž na.


Ohřívač je určený pro vertikální montáž na stěnu. Zásobník vody je ve válcovém provedení, má líbivý design a při výrobě byly použity nejmodernější technologie. Vnútro 1l zásobníka je smaltované špeciálnym smaltom, čo má za následok dlhú životnosť zariadenia. Teplota vody sa dá plynulo nastaviť od °C až do °C.


Tatramat eov 120

Na prednej strane s praktickým indikátorom teploty pre pohodlnú kontrolu. Stav na fotkách - cena alebo dohoda. Uložený km od Košíc, po dohode môžem doviezť do KE. Elektrické ohrievače vody produktovej rady EOV sú jedinečné svojou kvalitou, dizajnom vyhotoveným špičkovými dizajnérmi, i svojimi prevádzkovými vlastnosťami. Schau dir Angebote von tatramat bei eBay an.


Riesenauswahl an Marken.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky