pondělí 26. října 2015

Daruji mikrovlnku

From design, styling, testing to production service support. Intelligent toilet lid and etc. Electric Toothbrush and etc. Light Bulbs and Light Fittings From BLT Direct. Daruji za odvoz starší mikrovlnku.


Několik let používaná, ale stále plně funkční. Nahoře je trochu odřená (viz foto), což však nemá žádný vliv na její provoz. Vše k odvozu v obci Homyle. Na sms nereaguji, nerezervuji, kdo si přijede, je to jeho.


Křesla jsou ve slušném stavu, sedačka použita. Lze ji rozložit a udělat z ní dvouluzkovou postel. Pokud by o sedačku nebyl zájem, ráda věnuji alespoň křesla.


Plně funkční, jednou za čas je potřeba odmrazit. Dosud jsme v pohodě využívali s partnerkou, ale pořídili jsme si novou. Funguje, jen při ohřevu se talíř neotáčí, ale to by mělo jít opravit.


Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Darujem za odvoz mikrovlnku Whirlpool. Je plne funkčná a urobí ešte dobrú službu :) Postačuje len pekne vyčistiť. Hledáte věci zdarma za odvoz, za které nemusíte platit nebo se potřebujete zbavit starých věcí?


Darujte to v kategorii daruji za odvoz na našem inzertním portálu. Free Shipping Available. Provide professional Micro gearbox solution. ODM Gearmotor Manufacturer.


Máte starý lustr po babičce do kuchyně, který můžete darovat ? K vyzvednutí v Plasích u Verku. Mami s dcerou hledá pronájem bytu nebo. Aukro vás ochrání, nakupujte bez obav. Když nákup neklapne, vrátíme vám peníze zpět včetně poštovného. Prodam mikrovlnku plné funkcni.


Pro zobrazení iframe se prosím přepněte web do plné verze. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů v kategorii Mikrovlnné trouby v lokalitě kraj Moravskoslezský. Praha-východ - Říčany Talíře. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Pračka Zerowatt 7kg, původní cena 5. Stáří je cca roky, používaná byla jen málo.


Vyberajte z 6inzerátov. Je funkční, ale buben je na jedné straně vychýlen a dělá při. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky