středa 28. října 2015

Škrabka na brambory bazar

Prohlédněte si aktuální inzeráty škrabka na brambory. U nás najdete, co potřebujete. Chcete prodat nepotřebné zboží? Inzerce na bazaru je zdarma.


Korundová vrstva nenese známky poškození. Používaná roky po výměně gufera, řemenic, řemenů. Poškozená vrstva korundu. Nová vrstva stojí cca 12.


Popis: Prodám velkokapacitní škrabku brambor. Přerov, cena 50Kč, od M. Krátce používaná nerezová škrabka na brambory. Nabízíme gastro zařízení, nerez gastro techniku, příslušenství a gastro zboží pro vybavení profi gastro provozů. Automatické škrabky na brambory. Gastro bazar - gastrobazar.


Vyberte si praktické škrabky z naší nabídky kuchyňského vybavení. ZAKOUPILO již přes zákazníků) Škrabka na zeleninu je základní pomůckou do každé kuchyně. Usnadněte si práci se stylovou škrabkou na brambory či jablka.


KLÍČOVÉ VLASTNOSTI ŠKRABKY - potravinářský materiál - jednoduché použití - p. Tématicky podobné zboží. Upozorním vás, až bude zboží znovu v nabídce. Na našich škrabkách můžete škrábat i kořenovou zeleninu.


Připojení na 3V (4V). Možno dovézt nebo zaslat. STROJE A TECHNIKA - Bazar strojů i zemědělské techniky - traktory. Text inzerátu: Škrabka na brambory Prodám škrabku na brambory. Byla používaná v kuchyni mateřské školky.


Elektrické gastro škrabky brambor dělíme dle velikosti : hmotnost vsázky na jeden cyklus až kg. Provedením škrabek brambor je obal - lakovaný plech nebo nerez plech. Uvnitř vrstva korundu , která pokrývá dno a boky škrabky.


Otáčející se dno škrabky. Doba cyklu škrábání je cca 3-minuty. Nečistoty (slupky) jsou vyplavovány proudem vody mimo čistou zeleninu. Oblíbené kategorie - Potřeby na Zabijačku. Mlýnky na maso Řezačky Masa.


Cukrářské a pekařské potřeby. Nože Ocílky Rukavice Zástěry - Koření. Vakuové baličky Vakuové sáčky Sous Vide vařiče. Ostatní - Skrabka na bazar. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Profesionální škrabky na brambory jsou zároveň škrabkami použitelnými pro škrabání kořenové zeleniny.


Do této kategorie také řadíme nabídku lapačů na odpad z loupaných brambor- slupek a škrobu. Pro následnou úpravu oloupaných brambor může být použit ruční lis na brambory pro následnou úpravu brambor. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky