úterý 20. října 2015

Prodám pákový kávovar

Kávovar je na espresso nebo kapučíno. Vzadnu je zásobník vody, vepředu ovládací tlačítka. Nabízíme k prodeji nový vysoko výkonný tradiční pákový kávovar typický pro pravé neapolské espresso.


Na jedno zatáhnutí páky můžete udělat dva šálky kávy najednou. Tento kávovar vychází z techniky využívané na apeninském poloostrově již desítky let a jejím výsledkem je pravé a nezaměnitelné espresso. Prodám balení po ks E. Starší pákový kávovar Concept přidám v případě zájmu zdarma. Kč Hluboká nad Vltavou.


Inzerát byl odebran z oblíbených. NIVONA NICR, Těsnění tlakov. Velmi málo používaný kávovar Delonghi ECO. Kovový pákový espresso kávovar z kolekce Icona Vintage. DISCO CREMA - speciální filtr u kávového sítka pro perfektní pěnu na espressu vhodný na mletou kávu i E. Capuccino systém pro našlehání bohaté, krémové pěny na cappuccino.


Možnost zvolení ze velikostí kávy a horké vody na čaj. Dobrý den, prodám kompletní vybavení moderního baru. Iberital IB Výrobník ledu Brema, Televizi GoGen, sklo a další příslušenství. Pákový kávovar překapávač Szarvasi SZV 62 bordó. Bialetti Moka konvičku, která je spojením klasické hliníkové moka express a nerezové spodní části, díky které je konvička vhodná pro všechny typy sporáků včetně indukce!


Nejlépe všech balení za 55- Kč, jednotlivě 10- Kč. Původní cena 95- mohu doložit fakturou. Prodam kvalitni pakovy kavovar DeLonghi s napenovaci tryskou na mleko. K tomu dodam veskere originalni prislusenstvi a danovy doklad se zarukou mesicu.


Prodám pákový kávovar

Nové topné těleso, řídící jednotka a nové těsnící gumičky pod hlavou. Důvod prodeje přechod na páku. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. WEGA ATLAS, GR, typ EVD (v elektronice), po kompletní repasi ve 1 stavu. Jak vybrat pákový kávovar.


Také si rozmyslete, zdali chcete připravovat jen espressa, nebo i mléčné kávy jako je capuccino či latté, kde musí být manuální kávovar navíc vybaven tryskou pro napěnění mléka. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Ochutnejte výborné espresso nebo lungo, velikost kávy si nastavte přesně podle vaší chuti.


Jednopákový stroj po repasi používaný cca půl roku. DPH - doklad vystavíme. Už nemusíte chodiť do kaviarne. Veľkosť kávy si môžete zvoliť podľa vašej chuti. Profesionální pákový automatický kávovar série Capri.


Tento model presentuje ulta moderní design, tichost a jednoduchou obsluhu a údržbu. Plocha pro nahřívání hrníčků, automatické dopouštění vody, kontrolka provozu, servisní mó měděné potrubí, zdvojený manometr. Skupinový profesionální kávovar , 1x horká.


Pokud máte rádi mléčné kávy, tak si zamilujete nastavitelnou trysku na páru. Zajistí Vám perfektní našlehání mléka, a tím i dokonalý mléčný nápoj.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky