středa 7. října 2015

Elektrické struhadlo sencor

Elektrické struhadlo sencor

Jemné struhadlo vhodné pro přípravu ovocných a zeleninových salátů nebo sýrových a zeleninových pomazánek atd. Elektrické struhadlo ETA. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Jeho hlavnou výhodou je nástavcov na strúhanie a krájanie. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Jak vybrat elektrické struhadlo ? Příkon elektrických struhadel. Určuje spotřebu elektrické energie, ale má také přímý vliv na výkon struhadla.


U běžných modelů by příkon neměl klesnout pod 1W, výkonnější přístroje pak disponují příkonem v rozpětí od 2do 2W. Extra výkonná elektrická struhadla s. Ste v kuchyni ako doma, napriek tomu vás niektoré z postupov zdržujú od ďalšej práce? Uľahčite si prípravu jedál ako len je to možné a kúpte si domov šikovného pomocníka! Praktický krájač a strúhadlo na ovocie a zeleninu Sencor môže pracovať na. Přístroj je vybaven různými kusy kráječů a struhadel, které lze jednoduše vyměnit podle toho, co zrovna vaříte.


Elektrické struhadlo sencor

Milují vaše děti smažené lupínky. Hodia sa do každej domácnosti, nezaberú veľa miesta, ale ušetria veľa času. Ako vybrať elektrické strúhadlo? Všetky informácie o produkte.


KráječSpeciální kráječ a struhadlo na ovoce a zeleninuMůže krájet, řezat a strouhatDodávané příslušenství: kusů… Rychlý náhled. Díky vyměnitelnému příslušenství zvládá pestrou škálu úkolů, umí mimo jiné krájet zeleninu na tenké nebo vlnité plátky a dokáže nast. Kvalitný elektrický krájač na rôzne druhy potravín.


Je vynikajúci pre jednoduché, rýchle a bezpečné strúhanie, plátkovanie a krájanie potravín. Pri kúpte si vyberajte modely, ktoré sú vybavené dostatočným počtom nadstavcov. Vďaka nim môžete využiť elektrické strúhadlo na zemiakové placky, sekanie orechov, strúhanie kapusty, ale aj na prípravu strúhanky.


Určite tiež doma organizujete raz za. Samotný název „ Sencor “ znamená v japonštině „tisíc srdcí“. V současnosti společnost dodává své výrobky do více než zemí světa. Nabídka společnosti je mimořádně pestrá. Produkuje spotřební elektroniku, tablety a telefony, kancelářskou techniku, elektroniku do aut a produkty pro domácnost a kuchyň.


Heslo Sencoru je kvalita a líbivý design za rozumnou cenu. Multifunkční struhadlo na zeleninu Westmark Spiromat z kategorie koupíte výhodně přes Chci. SK_SENCORSSV330WH #127464;#127487; Kde. Chcete vědět, zda je cena 7Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji?


Detailní popis produktu Kráječ Speciální kráječ a struhadlo na ovoce a zeleninu Může krájet, řezat a strouhat Dodávané příslušenství: kusů vyměnitelného příslušenství zaručuje perfektní pracovní výsledky - Kráječ na tenké plátky vhodný pro krájení brambor na smažení lupínků, nebo ovoce a zeleniny na zdobení. Náhradní díly pro pračky,myčky nádobí, sušičky prádla, lednice, digestoře, mixery, šlehače.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky