pondělí 26. října 2015

Anodová tyč quantum

K čemu slouží anodová tyč? Má funkci ochrany proti elektrolytické korozi a postupně se spotřebovává. Její životnost se pohybuje v závislosti na kvalitě vody v rozmezí od 1roku až do let. V krátkém videu uvidíte, jak vypadá nová anodový tyč oproti použité.


A v neposlední řadě při periodické prohlídce si nechat zkontrolovat Anodovou tyč. Seznam servisních pracovníků oprávněných spouštět ohřívače Quantum q. V ohřívačích je zamontována anodová tyč na ochranu proti elektrolytické korozi,. Vám může nabídnout CD s programem Quantum NAVO, který.


Máte dotaz nebo chcete pomoci s výběrem? Použité fotografie produktů jsou pouze informativní, ilustrativní a platné v době zařazení produktu na eshop. Výrobci si vyhrazují právo na změnu designu, příslušenství a parametrů produktu bez předchozího upozornění. Anodová tyč do bojleru , universální použití , délka od - cm.


Závit průměr M, tento náhradní díl je nejčastěji používán u bojleru značky TATRAMAT , ELECTROLUX , AEG , atd. V rámci činnosti se specializujeme na prodej plynových. Uvedené ceny jsou bez DPH.


V případě, že nenajdete Vámi požadovaný náhradní díl, kontaktujte, prosím, technické oddělení firmy Quantum , a. Náhradní díly Quantum v eshopu Plynop. Závit MRozměr 22x550mm Tatramat, Quantum. Vyškov, Vyskov, Czech Republic. Vše o plynu, vše s naším plynem.


Jsme dodavatelé zásobníkových ohřívačů vody, průmyslových ohřívačů vzduchu a kondenzačních kotlů. Plynový kondenzační zásobníkový ohřívač vody s vysokou účinností. Cena produktu bez dopravy Dostupný do dnů. O tom jestli je voda tvrdá rozhodují usazeniny na dně bojleru a jejich množství. Takovou anodovou tyč jsem měl zhruba po 10-ti letech a voda povrchová z vodní nádrže (Karolínka).


QUANTUM Pojistný ventil Q- 1MPa, krátký. Plynové zásobníkové ohřívače vody nejsou vyhrazená tlaková zařízení ve smyslu vyhlášky ČÚBP č. Redukce se všeobecně mohou používat obráceně, tj. Obráceně to může být problém s předřazeným jištěním. Je šňůra k 3f míchačce se zásuvkou.


Zátka na anodu Tyč anodová Ventilátor s oběžným kolem ECO pojistka Pojistný. Plynová armatura plní funkci regulátoru tlaku, regulačního termostatu, uzavíracího ventilu přívodu plynu a havarijního termostatu. Ponorná tyč v nádrži způsobuje víření a snižuje tvorbu vodního kamene.


Tepelná izolace je z polyuretanové pěny. Pro provoz nepotřebuje elektrický proud. Máte zájem dostávat nejnovější produkty přímo na Váš e-mail?


Ohrievače sa inštalujú v domácnostiach, penziónoch, menších reštauráciách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky