čtvrtek 8. října 2015

Frapovač rohnson r 500

Chcete doručiť tovar na Slovensko? Rohnson R -500n Specifické vlastnosti: Příkon W Výhody ručního elektrického mixéru Rohnson R -500n: Lze jej snadno použít jak v domácnosti tak na cestách. Je ekonomický (nekupujete baterie – síťové napájení). Snadné čištění a skladování.


Má praktický kryt vrtulky s odměrkou na ml. Ideální pro frappé, ovocné. Ruční frapovač Rohnson R -500n je ideální pro přípravu frappé, ovocných šťáv, milkshaků a koktejlů. Výhodou tohoto ručního elektrického mixéru je skladnost a snadné čištění, takže jej můžete použít i na cestách.


Frapovač Rohnson R -500n. W, pro přípravu frappé, ovocné šťávy, koktejlů ( R - 5) 3Kč 2Kč bez DPH. Skladem na externím skladu. Přepravní společností: středa 11.


Pak je tento model určen přesně pro vás. ROHNSON R - 5, černá. Ručný mixér Rohnson R - 5ocení každý, kto chce mať po ruke skladný rýchly prístroj na výrobu mliečnych či ovocných koktejlov alebo pre našľahanie mlieka k príprave frappé či iných kávových špecialít.


Mixér vďaka svojim rozmerom ľahko uskladníte v každom šuplíku a budete ho mať stále po ruke bez. Všetky informácie o produkte. Výhodou tohto ručného elektrického mixéra je skladnosť a ľahké čistenie, takže ho môžete použiť aj na cestách.


Recenzie, diskusia a porovnanie cien Rohnson R 500. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Ručný frapovač Rohnson R 5je ideálny na prípravu frappé, ovocných štiav a mliečnych kokteilov. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Hledáte šikovný ruční šlehač mléka pro přípravu lahodné kávy frappé? S přístrojem se velice dobře pracuje, výška ulehčuje manipulaci s vysokými sklenicemi.


Kromě kávy použijete tento mixer také na přípravu ovocných a mléčných koktejlů. Riesenauswahl an Marken. Gratis Versand und eBay-Käuferschutz für Millionen von Artikeln. Produkte zum Festpreis.


Změny textu a technických údajů vyhrazeny. POKYNY A INFORMACE O NAKLÁDÁNÍ S POUŽITÝM OBALEM. Použitý obalový materiál odložte na místo určené obcí k ukládání odpadu. Pred použitím tohto spotrebiča sa prosím zoznámte s návodom na jeho obsluhu.


Spotrebič používajte iba tak, ako je popísané v tomto návode na použitie. Návod uschovajte pre prípad ďalšej potreby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky