úterý 13. října 2015

Elektrický loupač kukuřice

Ruční loupačka na kukuřici Občas to chce trošku pomoct, nebo otočit naopak klikou, ale loupat to ručně nechci. Jde to 100x rychleji než rukama. Prodám elektrický loupač kukuřice. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte.


Litinový loupač na kukuřici s kličkou pro ruční pohon. Ozubený kotouč na drážkové hřídeli kopíruje průměr jednotlivých klasů. Vyrábíme a prodáváme vše pro chov drůbeže, králíků, holubů, exotů. Příruční zásobník klasů zvyšuje už tak vynikající produktuivitu práce. Video - loupač kukuřice.


Nejlevnější e-shop Papstar-shop. Loupač na přidělání ke stolu ZDE. Zboží za akční ceny, slevy. Elektrický loupač brambor, 70W alternativy - Heureka.


Malá ruční mašinka pro Vaši kuchyni. Snadno najednou nakrájí, oloupe (loupání jde vypnout) a vykrojí jádřinec z jablek. Nápomocný a snadno použitelný elektrický loupač kukuřičných klasů. Motor, díky efektivní redukční převodovce, přesune klas do sběrné nádoby přičemž oddělí zrna od samotného klasu.


Kukuřičná zrna a palice jsou shromažďovány do spodní nádoby (objel). Tři nohy zajišťují stabilitu zařízení. Praktický, snadno použitelný elektrický přístroj na louskání ořechů, mandlí nebo oříšků.


Pro domácí použití, velmi pěkně drtí skořápku ořechů a vnitřek ořechu zůstane celý. Ruční, litinový loupač suché kukuřice s vyhazovačem vyloupaných klasů. Rotační , čelně ozubený buben je oháněn ruční klikou.


Klas je na buben přitlačován. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém. Vhodný na jednoduché a rychlé oloupání klasu kukuřice. Lisy na citrusy) Hodnocení produktu:.


Tento stolní loupač kukuřice je vybaven řemenicí pro připojení motoru. Rotační, čelně ozubený buben je oháněn ruční klikou. Efektivní dvouhřídelový motor umožňuje v jednom přístroji provádět dvě operace zpracování: loupání a mletí. Díky loupači na kukuřici snadno a rychle oddělíte kukuřičná zrna od klasu. Ruční loupačka kukuřice , loupač na kukuřici - drhlík na kukuřici je ozubený váleček kterým snadno a rychle vydrolíte klas kukuřice.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Inzerát loupač kukuřice funkční v okrese Přerov, cena dohodou, od bbb na Sbazar. Auto-moto osobní automobily motocykly náhradní díly pneumatiky, kola Inzerce nemovitostí byty rodinné domy pozemky, zahrady chaty a chalupy Práce volná místa brigády práci hledaj. Mechanický loupač 3vje ideální nejen k loupání jablek, ale i hrušek nebo brambor. Stačí točit kličkou a jablko zbavíte slupky, dužinu nakrájíte na jemné proužky a na mlýnku zbude pouze nepoužitelné.


V naší nabídce najdete vše pro přípravu krmiv pro domácí zvířectvo elektrické šrotovníky a mlýnky na obilí, ruční drtiče kostí, krouhače řepy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky