středa 28. října 2015

Termoska 05

Teplé jedlo môže byť pekným zakončením akéhokoľvek výletu a je zároveň dôležitým zdrojom energie pre telo. Ak sa Vám nechce alebo nemôžete chystať jedlo priamo na mieste, je dvojstenná termoska Esbit z nerezovej ocele to pravé pre Vás. Disponuje dvojstennou izoláciou teploty, takže v nej hlavné jedlo či polievka vydržia oveľa dlhšie teplé. K tomu je určená aj outdoorová lyžica z odolného a zdravotne nezávadného.


Termoska 05

Uzávěr a hrnek v jednom. Součástí termosky je vnější uzávěr, který zároveň slouží jako hrnek pro váš oblíbený nápoj. Vnitřní část hrnku je vyrobena ze zdravotně nezávadného polypropylenu BPA free (využíván např. u kojeneckých lahví, plastových příborech atd.), tento polypropylen je protažen až k okraji hrnku, což umožní vyšší komfort při pití. Telo termosky je vyrobené z kvalitnej nerezovej ocele. Medzi stenami termosky je vákuová izolácia.


Termosky u nás nájdete na detskú tuhú stravu alebo tekutiny. Rôznych veľkostí , farieb, vzorov. Výklopný náustok vo viečku termosky. Viečko na závit so silikónovým tesnením.


Je kvalitná s peknou povrchovou úpravou v zaujímavých farebných kombináciách. Udrží v sebe horúce i studené nápoje po dobu hodín. Nerezový materiál a kvalitné spracovanie vám zaručuje, že vám termoska vydrží mnoho rokov. Je dvojplášťová a medzi plášťami je vákuum, vďaka čomu má termoska.


Skladem 3modelů od oblíbených značek např. Thermos, Aladdin, Nalgene. Na závěr proběhne diskuse o nejvhodnějších izolačních materiálech, úskalích výroby, o tom, co všechno může ovlivnit „úspěšnost“ termosky v závěrečném testování. Hodí se nejen při přípravě kávy , ale i čaje. Díky dvouplášťovému nerezovému povrchu se není třeba strachovat o rozbití vložky a také dochází k velmi pozvolnému teplotnímu poklesu.


V zime udrží termoska nápoje teplé, v lete naopak chladné. Nerezová termoska o objeme litra s viečkom, viečko sa dá použiť ako šálka na pitie. Vyrobeno z kvalitní nerezové oceli.


Pro maximální využití vlastností termosky doporučujeme před použití- pokud chcete dát do termosky horké pití, před použitím ji nahřejte teplou vodou po dobu asi minut, pak vylijte vodu a nalijte tekutinu - obdobně postupujte v případě. Vnitřní vrstva termosky je potažená tenkou vrstvou stříbra, která zlepšuje izolační vlastnosti, zároveň působí antibakteriálně a zabraňuje usazování kalu. Termoska je vybavená skrutkovým uzáverom, ktorý sa otvára.


Termoska 05

Udrží teplé nebo studené pokrmy až po dobu hodin. Talíře nebo misky nechte doma, víčko od termosky poslouží na výbornou. Dopřejte si dokonalý guláš, těstoviny, polívku, přílohy s masem a další. Vnitřní vrstva Esbit termosky je potažená tenkou vrstvou stříbra, která vylepšuje izolační vlastnosti termosky a zabraňuje usazování kalu. Reklamní předměty s výběrem propagačního potisku.


Slevy až ⚡ Tradiční prodejce s rychlým dodáním. Jedinečná vákuová termoska je vybavená gumovou rukoväťou, ktora zaisťuje dobrý úchop, ai ked máte mokré ruky, alebo rukavice. Vákuová termoska udržuje nápoje pri teplote od ° C do ° C po dobu hodín. Súčasť termosky je praktický hrnček, ktory zastáva funkciám bezpečnostného viečka. Díky špičkovému izolačnímu výkonu a současně nerozbitnosti se staly nepostradatelnými pro outdoorové akce v extrémních klimatických podmínkách, ať už v zimě nebo v horku.


Termoska 05

My jsme testovali největší verzi, tedy jeden litr. Zahreje aj osvieži pri čakaní na úlovok a pripomenie, že na milého rybárov stále niekto myslí. Tato zátka je samozřejmě ještě. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma termoska.


Ušetříte tak čas i peníze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky