pondělí 19. října 2015

U zlaté hvězdy příbor

Reviews Přijemné posezení, skvělé. Je rozčleněna na dvě části – jídelní – restaurace, salonek, letní terasa, zábavní – bowling – dráhy. Moderní a stylová restaurace U Zlaté hvězdy s bowlingovými dráhami je ideální pro posezení s přáteli či rodinou. Jídelní lístek zde obsahuje pizzu z kamenné pece, českou a evropskou kuchyni v moderní úpravě. Na plátně s projektorem zde.


Celková kapacita restaurace včetně salónku a prostoru u bowlingu čítá 1míst. See photos and tips from visitors to U Zlaté hvězdy. Ucházející menu a výborná obsluha. Get address of U Zlaté hvězdy - Příbor , submit your review or ask any question about U Zlaté hvězdy , search nearby places on map.


Jsme nově otevřená restaurace, která se nachází přímo v centru města Benešov u Prahy. Hosté si mohou pochutnat na klasických jídlech i specialitách nebo na pizze. Stylová restaurace s klasickou kuchyní, pizzerií a čtyřdráhovým bowlingem. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. See all photos taken at U Zlaté hvězdy by visitors.


Majsterštychy jedneho hochštaplera. Máte s touto restaurací dobré nebo špatné zkušenosti? Informace: Pro hráče máme připraveny bowlingové boty různých velikostí k zapůjčení zdarma. Napište hodnocení služeb, prostředí, personálu a především jídla a podělte se o Váš názor s ostatními. Ratejna pizzerie - music restaurant.


Brno-Bystrc, U zoologické zahrady. Můžete použít i svou sálovou obuv, která má světlou podrážku a jsou čistě umyté. Bowling se klimatizovanými drahami. Tato stylová restaurace s klasickou kuchyní, pizzerií a čtyřdráhovým bowlingem byla otevřena 21.


Buďte informováni jako první, zašleme vám e-mail, když U Zlaté hvězdy zveřejní novinky a akce. BOWLING U ZLATÉ HVĚZDY PŘÍBOR. U zlaté hvězdy : detail restaurace v Novém Jičíně na adrese Místecká 2- popis, recenze, mapa.


Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu Jsem majitel Navigovat. Restaurace U Zlaté hvězdy. Naše restaurace Vám nabízí: - pizzu z kamenné pece, českou a evropskou kuchyni v moderní úpravě, polední menu - příjemné posezení, rodinné oslavy.


Offering free WiFi and city views, U Zlaté hvězdy is an accommodation situated in Litoměřice. CZ – bowling, restaurace. RESTAURACE U ZLATÉ HVĚZDY.


Rozmanité tipy na výlety a volný čas. Podívejte se na nejbližší akce, které se konají v restauraci U Zlaté hvězdy v Příboře. The apartment has bedroom, a flat-screen TV with satellite channels, an equipped kitchenette with a dishwasher and a microwave, a washing machine, and bathroom with a shower. Chodíte rádi na výlety?


Dáme tipy na výlet včetně nějaké kvalitní restaurace, kde se po množství kilometrů můžete dobře najíst. Po dobu úplné uzavírky nebudou obslouženy autobusové zastávky „ Příbor , u Volného“, „ Příbor , u kostela“ a „ Příbor , u pošty“, náhradní zastávka bude „ Příbor , u škol“. Na ulici Místecké bude po dobu úplné uzavírky zastávka „ Příbor , Tatra“ posunuta o 3m směrem k benzínové pumpě.


My ale neházíme flintu do žita a pomáháme těm, kteří to nevzdali. Najdete u nás nejobsáhlejší katalog restaurací, kde pro vás stále vaří. Is set in Litoměřice and offers a restaurant. The property features city views.


Na doporučení jsme navštívili kousek od náměstí kavárnu U piaristů, kde si ve stylovém prostředí pochutnáte na lahodné kávě vynikajících dezertech. Také jsme vybaveni na pořádání firemních akcí, školení s využitím projekčního plátna, diaprojektoru a bezplatné připojení na. Pokud máte zájem zahrát si, potvrďte svou účast na tel.


Ostatní přijďte fandit. Fotografie Video QR kód Pohled z ulice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky