středa 28. října 2015

Indukční ohřívač ložisek

Mounting Incorrect methods account for of premature bearing failures. SKF Induction heaters utilise advanced power electronics with application specific designs for high performance. Je všeobecně známo, že správná montážní metoda prodlouží životnost ložiska. Kontrolovaný indukční ohřev zabrání zbytečnému poškození a zajistí původní namazání.


SKF - Správná montáž a demontáž kolových ložisek přípravky SKF VKN 60 VKN 6a VKN 602-- Duration: 4:21. Uplatnění najde hlavně. Přístroj na indukční nahřívání zarezlých šroubů atd. Indukční ohřevy mají nízké provozní náklady a vysokou efektivitu.


S přístrojem lze provádět indukční ohřev ložisek. Indukční vytápění Je to forma bezkontaktní vytápění pro vodivé materiály, když proudí střídavý proud v indukované cívce, kolem obvodu se nastavuje měnící se elektromagnetické pole, v obrobku (vodivém materiálu) se vytváří cirkulující proud (indukovaný, proudový, vířivý proud), teplo se vytváří jako vířivý proud proudí proti odolnosti materiálu. Firma TM vyrábí přístroje pro přesné ohřívání součástí - indukční ohřívače.


Pro ohřev ložisek, pouzder, pastorků a zakázkových dílů. Jsou šetrné k ohřívaným dílům, k obsluze a hlavně spolehlivé. Indukční ložisko ohřívače Výrobce je primární v indukční teplo Ložisko, vysokofrekvenční vytápění Ložisko smršťovací armatury, Hot rozložení ložiska. Bezpečný a rychlý způsob lokálního ohřevu je indukční ohřev. Sada s příslušenstvím poskytuje širokou škálu použití.


Použitelné na povolení šroubů, ložisek , ozubených kol, lepených a zkorodovan. Vynikající pomocník do autoservisů, servisních dílen k vyjmutí lepených skel, k vyrovnávání důlků od krup, uvolňování šroubových spojů, nahřívání ložisek , tepelné. Použití Velký indukční ohřívací přístroj SKF TIH 220m je určen pro ohřev ložisek s maximální hmotností 3kg (66 lbs) a masivních dílů s maximální hmotností 1kg (33lb). Ohříváním povoluje zkorodované, lepené spoje Rychlá bezpečná práce Beziskrový a bezplamenný ohřev Teplota ohřevu až 8°C Technické údaje.


Odpadá použití plamene, omezuje se. Jedná se o nejmodernější přístroj ve své kategorii, splňující nejnáročnější nároky na rychlost a ekonomiku ohřevu ložisek a jiných kovových částí do hmotnosti 40kg. Vás nově možnost zapůjčení nářadí na montáž a demontáž ložisek. Na naší prodejně si můžete zapůjčit - stahováky - narážecí sady - indukční ohřívač - prodlužovací sady ke stahovákům.


Pro bližší informace nás neváhejte kontaktovat. Pro rychlý ohřev ložisek můžete použít indukční ohřívač ložisek. V minulosti se často používaly ohřívače s olejovým koupelny.


Funkce indukčního ohřívače vychází z principu elektrického transformátoru. Indukční cívkou je v ložisku naindukovanou vysoký proud a nízké elektrické napětí. Oproti těmto způsobům je indukční ohřev mnohem účinnější, rychlejší, bezpečnější a kontrolovatelnější metodou , neprodukuje žádné odpady, je velmi šetrný k životnímu prostředí a bezpečný pro obsluhu.


Nářadí a ostatní zařízení určená pro správnou údržbu strojních zařízení se zaměřením především na valivá ložiska. Přenosný indukční ohřívací přístroj ložisek s hmotností pouze kg (lb). Vysoce účinný indukční ohřívací přístroj schopný ohřát ložisko o. Vyžádejte si další informace o produktu. DHI-PKW velmi účinně nahrazuje ohřev autogenním a propanbutanovým plamenem v dílnách, údržbách a výrobách zejména šroubových spojů na automobilech, pouzder, ložisek , nábojů atd. Ergonomické otočné indukční jádro (u modelů 3 1a 300) usnadňuje umístění ohřívaných částí.


Indukční ohřívač ložisek

Volba zobrazení teploty ° C nebo ° F. The top high frequency induction annealing stainless steel wire technology is from HLQ induction annealing machine manufacturer in China.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky