pátek 16. října 2015

Strojek na těstoviny imperia

Strojek na těstoviny imperia

IMPERIA strojek na těstoviny. Vysoká kvalita a spokojenost zaručena! Možno dokoupit nástavce nebo stojan na sušení těstovin. Domácí těstoviny snadno a rychle díky strojku Imperia.


Ty totiž rozhodují o tom, jak vybavený produkt si vlastně zakoupíte. Imperia mezi nejoblíbenější produkty na e-shopu. Vyroben je z chromu a nerezu a velice vám usnadní vaší práci.


Možnost tloušťky těsta je nastavitelná. Tento vysoce kvalitní strojek vyrobený v Itálii patří na trhu mezi špičku ve strojích na výrobu těstovin. Je vyroben z masivní chromnerezové oceli. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Ke strojku lze dokoupit široké množství nástavců.


Dodáván s fixační svorkou pro upevnění ke stolu. S tímhle profesionálním strojkem vyrobíte dokonalou domácí pastu a na kupované těstoviny ze sáčku už si ani nevzpomenete. Umožňuje nastavení stupňů tloušťky těsta a šířku maximálně cm.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Zdá se to být módní hračka pro milovníky různých gadgetů a strojků, ale není to tak. Už žádné přilepené a potrhané těsto, strojek na těstoviny skvěle nahradí váleček a ulehčí vám práci. Strojky na těstoviny Imperia. Jednoduchý mechanický strojek , u kterého si jen vyberete tloušťku těsta a vše je připraveno. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Právě si prohlížíte zboží značky Ballarini na e-shopu ELPOS-domácnost. Prvotřídní kvalita a dlouhá životnost. Více informací od 9Kč.


S týmito nadstavcami môžete vytvoriť až 1mm široké plátky a sami si zvoliť ich hrúbku. Už žádné trable s potrhaným těstem či pracné válení pomocí válečku. Oba výrobci nabízí dva typy strojků – jeden klasické koncepce, kdy je strojek tvořen samostatnou částí pro vyvalování těsta a. Základem strojku je samostatná pevná konstrukce s válci pro snadné válení těsta.


Mouka, vajíčko, sůl, trocha olivového oleje a případně ještě jedno vajíčko – doma dělané těstovinové těsto není tak těžká věc. Ať fettuccine, tagliatelle nebo pláty na lasagne: s nastavitelnou hlavou zvolíte mezi sedmi tloušťkani a. Recenze na strojky na výrobu těstovin. Sada obsahuje: 1x strojek na těsto s možností šesti voleb tloušťky těsta, šířka těsta 14cm 1x nástavec na ploché špagety tagliatelle 2mm 1x nástavec na fettuccine 6. Dále můžete koupit nástavce na : Vlasové nudle do polévky.


Není nad vlastnoručně připravené t. Jinak já jsem si kupoval strojek , když jsem byl před pár lety s manželkou v Itálii na dovolené, ale cena v Itálii byla hodně podobná té, za kterou se dnes prodávají zde. Nástavce na plněné těstoviny jsou dost pracné na nastavení a je to patlačka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky