pátek 23. října 2015

Elektromotory siemens

Zároveň je i seriózním a zavedeným partnerem, jehož ekonomická situace je zárukou zachování jistoty pro dodavatele i odběratele. Velkou předností firmy je. Certifikovaný partner sektoru Industry, divize Automation and Drive Technologies společnosti SIEMENS. V naší prodejně zakoupíte asynchronní motory s rotorem nakrátko do výkonu 4kW s možností konfigurace dle specifikace zákazníka.


Elektromotory SIEMENS - prodej a servis.

Doplňkový program tvoří produkty firem Lenze - především brzdy používané na elektromotorech a ventilační jednotky WISTRO. Jsme hlavním dodavatelem elektropohonů v ČR, máme jedinečné skladové zásoby elektromotorů a. Trojfázové asynchronní motory jsou určeny k pohonu průmyslových zařízení, např. Dostupné prevedenia pätkové Balebo prírubové B B14. Siemens Approved Partner. Portfolio produktů pokrývá celou škálu průmyslových motorů s různým výkonem, otáčkami i napětím.


To vše je založeno na více než 1ročních zkušenostech.

Jejich vynikající vlastnosti nejsou ničím jiným než výsledkem 1ročních zkušeností a neustálého vývoje. StayAtHome – in the lab In the new virtual simulation lab, you can experience the latest developments in field of simulation and digital twin technology. Servis a úpravy elektromotorov. Tesíme sa na vás nákup. Ide o pevne skonštruované a precízne vyladené elektromotory , ktoré prinášajú maximálnu efektivitu a. O kvalite nehovoríme – dodávame ju.


V našej ponuke už rokov nájdete výhradne elektromotory SIEMENS , spoľahlivé elektro prevodovky a frekvenčné meniče. Radi vám pomôžeme aj s opravou elektromotorov. Vyberte si z naší nabídky ele. Distribuce elektromotorů uvedených výrobců v nejl.


Jejich jedinečné vlastnosti nabyly nejen díky více než 1letým zkušenostem, ale také nepřetržitému vývoji s orientací na požadavky zákazníků. Portfólio produktov pokrýva celú škálu priemyselných motorov s rôznym výkonom, otáčkami i napätím. To všetko je založené na viac ako 1ročných skúsenostiach.


Flexibilný rozvoz po celom území Slovenskej republiky. Skladom štandardné trojfázové a jednofázové elektromotory , krúžkové elektromotory , elektromotory na jednosmerný prú vysokonapäťové elektromotory , prevodovky, frekvenčné meniče.

Elektormotory su trojfazove s typovym oznacenim 1LAa 1LE1. Zabezpečíme technickú podporu a odborný servis. Nemecká spoľahlivosť za slovenské ceny.


Jednofázové a třífázové elektromotory. Nabízíme jednofázové a třífázové, nízkonapěťové, asynchronní elektromotory přímo od výrobců. Motory s kotvou nakrátko, výkonem od do 1kW a frekvencí Hz.


Zajistíme opravy všech typů eletromotorů. Poptávky elektromotorů a odborné dotazy, Vám rádi odpovíme na tel. U modifikací, které si zákazník přeje a nelze je dodělat dodatečně, se elektromotor objednává přímo ve výrobě, ten je dodán dle. Väčšina elektrických motorov je skonštruovaná na rotačnom princípe (jednoduchšia konštrukcia), ale existujú aj netočivé elektromotory , tými sa však nezaoberáme.


Aké typy elektromotorov ponúkame Existuje mnoho typov elektro motorov, avšak najviac používané elektromotory v priemysle sú asynchrónne. Asynchronní elektromotory IE- IE- IEs úsporou energie od do 2kW.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky