pondělí 26. října 2015

Plynová varná deska s wok hořákem

Vestavná plynová varná deska s povrchem ze snadno omyvatelného tvrzeného skla, hořáky, mechanickým ovládáním umístěným vpředu a zapalováním v knoflíku. Siemens EN6B6HBdisponuje Wok hořákem , který umožňuje vaření s vysokým výkonem až kW. Vysoký výkon hořáku zajistí rychlou přípravu jídla bez ztráty.


Plynová varná deska s wok hořákem

Pojistka plamene, WOK plotýnka. Varná deska plynová má WOK hořák, elektronické zapalování a bezpečnostní pojistky. Wok hořák kombinuje výhody vaření na otevřeném plameni s benefity unikátní německé plynové technologie od Siemens. S Wok hořákem o výkonu kW je vaření rychlejší, pohodlnější a výkonnější - pro širokou škálu jídel, dokonce i ve velkém množství.


Díky přednímu ovládacímu panelu budete mít ovládací knoflíky hned při ruce a průběžné litinové rošty zajistí bezproblémovou manipulaci s hrnci či pánvemi. Skleněná deska v černém provedení. Hořáky umožňují regulaci rychlosti, takže vaší pánvi wok nebo těstovinám se vždy dostane přesné dávky tepla, kterou potřebují. Ani o trochu více, ani méně. Ovládání je přitom naprosto intuitivní díky srozumitelným symbolům na velkých otočnýc.


V barvě nerez s bezpečnostní termopojistkou a integrovaným elektrickým ovladačem zapalování. WOK hořákem s integrovaným zapalováním a ochranou proti zhasnutí plamene. Stáhnout nejnovější Grundig katalog a zjistit více o našich inovativních a stylových výrobcích.


Hořáky se ovládají knoflíky , které jsou umietnené na pravé straně, nechybí integrované zapalování , kvůli kterému musí být deska napojena na elektřinu. Tato deska vás překvapí luxusním vzhledem a dostupnou cenou. Na EXTRA rychlý trojitý hořák WOK. Desku lze kombinovat s ostatními spotřebiči řady Domino nebo s varnými deskami ve fazetovém designu.


Díky vaření na plynu je možné přesně regulovat teplo a zároveň lze okamžitě dosáhnout plného výkonu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Beko, i tento model je vybaven pojistkou proti zhasnutí plamene.


Perte a sušte s AEG a získejte až 4. PLYNOVOU varnou deskou. Jedná se o nový, plně funkční spotřebič, na který se vztahuje standardní, minimálně dvouletá. Poškozený přepravní obal (krabice, polystyren či plastová folie).


Pro ty, kdo si cení účinné organizace a špičkového výkonu, nabízí tato plynová varná deska s bočním hořákem pro pánve wok skvělý prostor pro všechny vaše pánve. Celkem disponuje čtyřmi standardními hořáky jedním extra výkonným hořákem WOK. Plynová deska s hořákem WOK.


Sklokeramická varná deska SIEMENS plynová hořáků, elegantní krásná varná deska , velmi prostorná, s prostředním hořákem na větší hrnce nebo WOK (ještě máme nástavec na wok originál k desce, není na foto). Deska je v pěkném stavu, nemá žádné vady, je plně funkční. Můžete vařit až na pěti hořácích z nichž jedna je typu Wok. Její součástí jsou čtyři kvalitní masivní litinové mřížky pro pohodlné vaření. Nabízí plynové hořáky různého výkonu s termoelektrickou pojistkou.


Elegenace bílého skla s Wok hořákem. Tato elegantní a stylová varná deska v designu bílého skla bude ozdobou vaší kuchyně. A k tomu samozřejmě deska posune vaše každodenní vaření na novou úroveň. Každá plynová varná deska Beko je vybavena pojistkou proti zhasnutí plamene, která okamžitě zastaví přívod plynu a zabrání tak jeho úniku.


Navíc jsou plynové desky vybaveny integrovaným zapalováním, díky kterému je obsluha desk. Jsme specialisté pouze na Bosch. Naleznete zde domácí spotřebiče, zahradní techniku a profesionální nářadí pro kutily.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky