pondělí 12. října 2015

Koupelnová skříňka nad pračku

Bílá koupelnová skříňka nad pračku TemaHome Wave, šířka cm. Hrany jsou opatřeny kvalitní PVC hranou odolnou proti poškrábání, ťuknutí a pod. Je perfektním řešením do menších interiérů, protože šetří místo a zároveň poskytne odkládací plochu navíc.


Nabízí maximální využití prostoru. Při trvalém přihlášení se již nemusíte při každé návštěvě přihlašovat do vašeho osobního účtu. Váš účet a výrobky uložené v košíku tak budou vždy snadno dostupné pro pokračování v nákupu.


Detail produktu Do obchodu. Kupte si skříňky do koupelny na jednom místě. Hledáte koupelnovou skříňku s umyvadlem, se zrcadlem nebo s košem? A nezapomeňte se podívat, které koupelnové skříňky jsou v akci.


Koupelnová skříňka nad pračku

Skříňka má dvoje dvířka se stříbrnými úchytkami. Představujeme vám tuto nádhernou a praktickou koupelnovou skříňku nad pračku s moderním designem ze série IFA. Uvnitř jsou stavitelné police pro všechny vaše věci. Je vyrobena z kvalitní a odolné laminované desky. Skriňa má dve dvere so striebornými výčnelkami.


K dispozícii sú nastaviteľné police pre všetky vaše veci vo vnútri. Stylová koupelnová skříň pro praktické využití prostoru nad pračkou, toaletou nebo sušičkou. Praktická skříňka nad pračku , sušičku. Optimální využití prostoru. Zavírací skříň kombinovaná s regálem.


LTD s povrchovou úpravou melaminová pryskyřice. Plastové kluzáky šetrné k podlaze včetně montážního. Na Váš dotaz se budeme snažit odpovědět co nejdříve, zpravidla do druhého pracovního dne od odeslání zprávy. Pak určitě hledáte všemožné informace a rady k jejímu vybavení.


Koupelnové skříňky koupit o objednat u OBI. Jestli ve vaší vysněné koupelně nesmí chybět koupelnová skříňka nad pračku , tak jste u nás na správném místě. Sestavte si sněhobílou koupelnu dle vašich představ a potřeb společně s dalšími prvky této moderní koupelnov. Včetně věšáků na ručníky. K dispozici v nejmódnější paletě barev, skřiňka osvěží vzhled vaší koupelny tím, že do ní vnese dech.


Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Vzdálenost spodní police od země: 9mm Vzdálenost spodní vzpěry od země: 1mm Dodání v demontu. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba.


Maximální využití prostoru nad pračkou či toaletou umožňuje tato praktická úložná skříňka se speciálně přizpůsobenou konstrukcí. Do koupelny patří i koupelnový nábytek jako horní či dolní koupelnové skříňky, komody na ručníky a osušky nebo koupelnová zrcadla. Díky umístění skříňky nad pračku zajistíte nejen místo, ale i.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky