středa 14. října 2015

Aramidová tkanina

Označení aramid vzniklo ze spojení slov ar omatický poly amid. Aramidové tkaniny vykazují vysokou pevnost v tahu, vysokou tuhost (modul), dobrou odolnost proti oděru, žádnou elektrickou vodivost, vysokou chemickou odolnost, nízkou hořlavost a vysokou teplotní odolnost. Typická konečná použití: námořní průmysl, letecký průmysl, sport a volný čas, dopravní průmysl, průmyslové komponenty.


Tkanina nebo pletenina jinak po opakovaném praní zešedne. Teplota žehličky nesmí u výrobků z čistého polyamidu přesáhnout 1°C. Eventuální příznaky přecitlivělosti lidské kůže při nošení výrobků z polyamidu nejsou způsobeny vlastnostmi vlákna, nýbrž barvivy, zbytky pracích prostředků a podobně.

YuLong je více než let jedním z nejprofesionálnějších výrobců a dodavatelů aramidových tkanin v Číně. Vítejte ve velkoobjemové aramidové tkanině na míru a získejte nabídku z naší továrny. REONTHERM disponuje především těmito vlastnostmi: vysoká teplotní odolnost (až 700°C), dlouhá životnost, možnost opakovaného použití, vysoká kvalita Zvláštní důraz je kladen na odolnost proti korozi, na strukturu, kompozici a také hmotnost. NOVINKA Orientační cena s DPH. Využívá se pro výrobu a opravy nejen sportovního vybavení, kde je vyžadována nízká hmotnost a vysoká pevnost a odolnost.


Balení: m namotáno na roli. Obousměrné tkané pásky z aramidových tkanin se často používají pro selektivní vyztužení, pro navíjení trubek, spojování klínů, pro menší úlohy jako při vytváření modelů a pro opravy trhlin na laminátových povrchech. Pásky jsou tkané takovým způsobem, aby se zabránilo roztřepení okrajů.


Naše obousměrná (BD) tkaná aramidová tkanina … - CompositesPlaza.

Vzhledem k vysoké pevnosti se používají především pro výrobu dopravních pásů. Používá se tam, kde je požadována vysoká tuhost, odolnost vůči nárazu a odolnost vůči abrazi. Nejznámějším aramidovým vláknem je Kevlar a Twaron. Vhodnost použití aramidu závisí na.


Tato ucpávka zaručuje dobrou chemickou odolnost a proto je doporučena pro těsnění širokého okruhu chemikálií včetně organických rozpouštědel, většiny alkalických a kyselých medií. Naše firma se zabývá laminací převážně z ušlechtilých materiálů, jako je karbon, kevlar, carbon- aramidová tkanina , texalium, JRS, sendviče, prepreg a epoxidová pryskyřice. Tyto materiály zpracováváme technologií ruční laminace, vakuováním a dalšími technologiemi dle požadavků zákazníka. Zničení vlákna začíná při teplotě asi 5° C. Materiál je schopen odolat kontaktu s otevřeným ohněm po dobu sekund.


V takovém případě tkanina není doutnající a nezapaluje. Jeho síla při takovém dopadu je však výrazně snížena. Cordura je tkanina vysoké technologie.


Jedná se o špičkový materiál s extrémní pevností a odolností proti oděru. Je to polyamidová tkanina mechanicky třikrát odolnější než běžný polyester, dvakrát odolnější než Nylon. Aramidová tkanina , jejíž vlastnosti jsou jedinečné, se neroztají.


Užitkovou hodnotu výrobků z Cordury zvyšuje polyuretanový zátěr. Tuto tkaninu používáme při. Aramid – impregnovaná tkanina Kordové tkaniny z vlákna Aramid se používají převážně na výrobu vysokorychlostních osobních pneumatik (v kostře) – tzv.

HP) – sportovní, závodní pneumatiky. Tkanina je plochý útvar, který vzniká propojením dvou vzájemně kolmo probíhajících soustav nití (nebo drátů), osnovy a útku. Tkanina sestává buďto ze směsových přízí nebo z osnovy a útku s rozdílným materiálovým složením. Jestliže podíl jednoho materiálu dosahuje , označuje se tkanina jen jménem dané suroviny (např. bavlněná tkanina ).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky