úterý 27. října 2015

Plechové krabice

Vyrobíme vám plechové dózy dle vašich představ. Můžete je použít jako obal na potraviny, lahve, čaj, kávu, sušenky, bonbony, papírové kapesníčky a další. Rádi vyrobíme také pokladničky, obaly na pastelky, plechová pouzdra a další krabičky, které potřebujete. Plechové dózy a krabičky.


Protože je o naše plechové dózy stále větší zájem, seřadil jsem je pro lepší přehlednost do několika kategorií. Najdete zde nejen klasické čtvercové a obdélníkové dózy s rozmanitými potisky, ale také plechovky ve tvaru auta, srdce, kufříku,.

Vyrábíme krabičky v exkluzivním designu a. Chci dostávat informace o slevách a akčních nabídkách Pokud nechcete aby Vám unikly informace o novinkách, slevách a akčních nabídkách, udělte nám souhlas k jejich zasílání. Některé plechové dózy se dokonce mohou používat na úschovu léků. Tyto plechové krabičky jsou vhodné na sypaný čaj. Ideální dárek pro milovníky čaje. Standardní velikosti čtveratých plechovek jsou na 2 5 1a 2gramů.


V nabídce jsou i atypické rozměry a velikosti. K některým plechovkám nabízíme ve stejném dekoru i keramiku nebo porcelán - hrníčky, konvice, talířky či jiné. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď.

Do našich úložných boxů schováte všechno od příborů po vzpomínky na dětství. Vkusné a praktické úložné krabice , proutěné košíky nebo plechové úložné boxy, kam se vejde cokoliv. Od plyšáků a dekorativních polštářů, po drobné šperky.


Velkoobchod a maloobchod s dózamy na potraviny - Dózy se vyrábí z pocínovaného plechu, využití na uskladnění potravin, balení koření do dózy na koření, jako reklamní dózy, naše dózy jsou obaly se širokým uplatněním dle přání zákazníka. Do You Want To Know Whether Bach Flowers Can Help You? Prozkoumejte nástěnku „ plechové krabice “ uživatele helenahitzov na Pinterestu.


Nabízíme široký výběr různých dóz a krabic s potiskem pro uschování dárků. Kulaté nebo hranaté, naše reklamní dárkové plechové krabice Vám potiskneme na zakázku logem, značkou nebo vzorem tak, aby byly Vaše dárky perfektně zabaleny a chráněny před poškozením. Krabice zažívajú svoj boom. Už nie sú len jednoduchými ‘skladmi’ - kreatívci sa vynašli aj pri dizajne krabičiek. Okrem vizuálnej časti, sa rozdeľujú krabice aj podľa svojich využití.


Už si nepredstavujte obyčajné kartónové krabice. Na scénu nastupujú napríklad krabice na čaj. Farebné možnosti Všetko. Kč 3Kč bez DPH 3Kč 3Kč bez DPH. Vyberte si z naší nabídky nádherných plechových krabic na papírové kapesníčky.


Máme pro vás stylové plechové boxy s originálním dekorem, které se mohou stát také ozdobou vašeho domova. Jejich dlouhá životnost vám zaručuje.

Lakovaná propojovací krabice z tlakově lité hliníkov. Nabízím retro plechové krabice , vše ve výborném stavu , pouze černá trochu poškrábána. Gritzner-černá d-17cm,š-8cm,v-4cm, Nejradeji jako komplet, ale není podmínkou, Cena za vše 600kč.


Darčekové krabičky pre ozdobné zabalenie akýchkoľvek darčekov. Produktovou řadu nabídky naší firmy tvoří kovové obaly pro technické využití. Potřebujete někam do příští sezóny uložit letní oblečení?


Nebo schovat synovu fotbalovou výstroj do příštího tréninku? Prohlédněte si naši nabídku úložných krabic a najděte všem věcem dočasný domov. A pokud chcete na první pohled vidět, co je uvnitř, můžete si vybrat průhlednou variantu. Tyto lepenky se používají na výrobu větších a středně velkých krabic. S touto krabicí můžete mít různé drobnosti jako nabíječky, pásky a provázky na jednom místě.


Pěkná a výrazná krabice – ať už stojí samostatně nebo spolu s dalšími krabicemi ze série TJENA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky