pondělí 26. října 2015

Mini pípa na pet lahve

Pípa je vhodná například na párty, pobyt v přírodě či do kanceláře. Uchová váš nápoj čerstvý a plný bublinek. Použití kvalitních plastů zajišťuje vysokou. Mini pípa na PET lahve.


Mini pípa na pet lahve

Jediné co musíte udělat j. Tento šikovný výčep na pet láhve si doma zamiluje každý, je praktický a snadno se s ním manipuluje. Máte rádi točenou limonádu nebo colu? Pořiďte si svůj domácí výčep. Doporučeno používat pro láhve s objemem l. Je vhodná pro PET láhve o objemu až litrů. Fizz Saver Limonádová Pípa Pípa.


Stačí našroubovat, otočit a natočit! Nikdo z nás nemá určitě rád Colu, nebo Pepsi,prostě jakoukoliv sycenou limonádu bez bublin. Ale právě bez bublin je většinou pijeme,potom co je otevřeme normálním způsobem. Právě proto je tu náš vynález.


Free Shipping Available. Nebaví Vás stálé otevírání PET lahví? Pak jistě oceníte tuto praktickou pomůcku na čepování nápojů. Pokud máte rádi točenou coca colu, kofolu či jinou limonádu, tak máte vyhráno.


Na pet láhev se po naplnění nasune talíř a překlopí. Značka Status představuje kovový nástěnný lisař na PET lahve ve velikosti do l, jakož i na ALU plechovky. Lisař stiskne láhev či plechovku až na původního objemu. Pevná kovová konstrukce s pevným plastem a velká páka umožňuje účinnou redukci objemu odpadu určeného k recyklaci.


Pro bezpečné používání je. Do výčepu jen našroubujete pet láhev s limonádou a můžete si natočit limču nebo colu i doma. Velmi praktická pomůcka, která usnadní Vaši manipulaci s nápoji v lahvi. Produkt uchová Váš nápoj čerstvý a plný bublinek.


Přelijte svůj oblíbený alkohol do originální lahve ve tvaru lebky. Lebka láhev na nápoje 650ml -2 7Kč s DPH 5Kč s DPH. Past ve formě držáku na litrové PET lahve lze zavěsit do venkovních prostor, kde obtěžuje hmyz - na zahradě, balkoně, v altánu apod. Past na vosy ZDRAVÁ ZAHRADA nástavec na PET lah. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Zobrazujeme nabídky mini pipa. Skladem Cena s dopravou Filtrovat. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte.


Pets4Homes found Lhasa Apso Dogs and Puppies for sale in the UK. Read our Lhasa Apso Buying Advice page for information on this dog breed. Výčep je českým výrobkem, na který byl udělen patent.


Manipulace s výčepem je jednoduchá. Na PETku našroubujete těleso s kohoutem, otočíte PETku, nasadíte tělesem na výčep, zajistíte západkou a stáčíte nápoj. Tím nápojem může být vše, co se stáčí do PETek - pivo, víno, limonády, vody atd.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky