úterý 20. října 2015

Spotřeba pračky kwh

Spotřeba pračky kwh

Wh (kilowatthodin) Poznámka: Pro údaj výkonu a spotřeby el. Pokud nás bude zajímat, kolik bude stát peněz její celodenní provoz při ceně kWh cca CZK, pak. Hodit prádlo do pračky , použít prací prášek, případně aviváž, a zapnout. Kč ( spotřeba energie kWh a vody litrů na kg prádla).


Snižuje se také jejich spotřeba vody. Podobně jako ledničky, mají i moderní pračky nižší spotřebu elektřiny než. Používáme elektrické sporáky, pračky a většina tuzemských. Spotřeba energie v kWh na jeden kilogram prádla a jeden prací cyklus, vypočtená na základě průměrné roční spotřeby energie, 2pracích cyklů za rok a náplně pračky.


Tento údaj umožňuje srovnat různě velké pračky. Kalkulačka vypočítá spotřebu a cenu elektrické energie. Zadejte cenu, za kterou odebíráte kWh elektrické energie. Hlučnost praní je dB, což už taky není málo. Při výběru automatické pračky rozhoduje několik faktorů jako je množství náplně, spotřeba vody a energie, hlučnost, programová nabídka a rozměry.


Nabízíme pračky s předním plněním ale i pračky s horním plněním. Ten kdo nemá dostatek místa nabízíme i pračky se sušičkou. Kolik wattů i korun spotřebuje vaše lednice, televize či PC? Než se podíváme na konkrétní čísla spotřeby elektřiny a peněz za kWh u jednotlivých spotřebičů, vysvětlíme si, co nám prozrazuje příkon.


Spotřeba je počítána ze základního programu, při použití speciálních se liší. Skutečná spotřeba závisí na zvoleném programu praní, neodpovídá základní hodnotě. Porovnávat pračky podle roční spotřeby je poměrně nevýhodné. Doporučujeme tedy obě hodnoty vydělit 2(což je počet pracích cyklů počítaný na rok).


Získáte tím spotřeby na jeden prací cyklus. Ideální je, pokud je spotřeba elektrické energie nižší než kWh a spotřeba vody klesá pod až litrů. Tento hlavní prvek pračky je zodpovědný za vytvoření potřebného otáčení bubnu.


Hlavní typy motorů, které se používají k výrobě praček, zahrnují motor s přímým pohonem, asynchronní motor a kolektor. Průměrná spotřeba energie se bude pohybovat od 4do 8W, tj. Máme pro vás výrobek v kategorii Pračky s roční spotřebou energie do kWh.


Spotřeba pračky kwh

Roční spotřeba energie: Do kWh. Jedná se o úsporný model, který spadá do energetické třídy A. Jeho spotřeba vody je na jeden cyklus litrů a spotřeba elektrické energie kWh , se kterou se řadí mezi méně energeticky náročné pračky se sušičkou. Má spíše menší maximální možnou kapacitu prádla pro praní a sušení, která je kilogramů a 4. Spotřeba pračky U praček velmi záleží na tom, jak úsporný přístroj používáte. Pračky jsou dnes již nedílnou součástí každé domácnosti, jelikož šetří nejen mnoho času, ale i naše prádlo - díky šetrnějšímu praní. Je mnoho aspektů, které nás při výběru pračky ovlivňují a rozdíly mezi pračkami mohou bý.


Všechny pračky jsou dnes stavěné na úsporu energie a vody, proto vás může překvapit délka základních programů. Není překvapením, když program pro stupňů na bavlnu atakuje délku dvě a více hodiny. Nemusíte se tohoto času bát, pračka pere většinu času pasivně a tak je skutečně spotřeba nižší než u intenzivních programů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky