pondělí 19. října 2015

Concept rk 4030

Veškeré informace o produktu. Kanvica má vodoznak, nerezové ploché dno, svetelnú kontrolku prevádzky a automatické vypínanie. See all the product information.


Ratings and reviews of Concept RK. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Brighten your morning relaxing preparing your favorite coffee or tea in the teapot from the Czech company Concept. Moreover during operation blue light, thanks to LED lighting at the bottom.


Vďaka svojmu priehľadnému prevedeniu Vám prinesie jedinečný zážitok z prípravy až 7L horúcej vody na Váš obľúbený nápoj. Pre naplnenie stačí jednoducho stlačiť tlačítko na otvorenie veka. Neuvěřitelně výkonná rychlovarná konvice o objemu litru s originální LED modře svítící indikací provozu (tzv.Round LED lighting).


Nabízí trojnásobný bezpečnostní systém a její moderní vzhled kombinující sklo a kov z ní činí jedinečný designový doplněk každé kuchyně. Az üveg csodás kiegészítő, így kiváló kiegészítője minden modern háztartásnak. Egyéb előnye a víztartály l térfogata.


Ponúka trojnásobný bezpečnostný systém a jej moderný vzhľad kombinujúci sklo a kov z nej robia jedinečný dizajnový doplnok každej kuchyne. Odporúčame: Zľavy až do výšky - zlavy. Háromszoros biztonsági rendszert kínál és modern megjelenése az üveg és a fém kombinációjában minden konyha egyedülálló stílusos kiegészítőjévé teszi ezt a darabot.


Bemeneti váltakozó feszültség. Díky skleněnému provedení působí opravdu stylově. Navíc budete mít vždy dokonalý přehled o jejím obsahu.


Celkový objem varné nádoby je litru. Dál už hledat nemusíte! Vízforraló boltok, képek.


Vďaka elegantnému sklenenému prevedení vidíte, čo pijete a tento netradičný vzhľad vhodne doplní vašu kuchyňu. Modré LED podsvietenie poskytne počas varenia zaujímavé predstavenie. Môžete ju tak v prípade potreby ihneď vyč.


Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Díky elegantnímu skleněnému provedení vidíte, co pijete a tento netradiční vzhled v matné červené barvě vhodně doplní vaši kuchyni. Free Shipping Available. Quickly find the correct auto parts with no hassle at reliably low prices. Konvice má vodoznak, nerezové ploché dno, světelnou kontrolku provozu a automatické vypínání.


Zboží skladem zasíláme okamžitě. Chcete vedieť, či je cena 23. Elegantní skleněná rychlovarná konvice české značky Concept o objemu 7L.


Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Produkty CONCEPT na jednom místě - Heureka. Zpříjemněte si ráno pohodovou přípravou vaší oblíbené kávy nebo čaje v konvici od české společnosti Concept.


Concept rk 4030

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte.


Rychlovarná konvice Gorenje K17GWE.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky