pondělí 12. října 2015

Sportovní ručník z mikrovlákna

Velmi skladný a savý ručník z mikrovlákna , který se vejde do každé tašky. Velikost L: × 1cm. Rychleschnoucí ručníky skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


Sprinter, Boll, Lifefit a dalších. Doba pro sušení ručníku je až 3x rychlejší, než u standardních bavlněných ručníků. Tento šikovný outdoorový pomocník je tenký, lehký a skladný a tím se z něj stává vhodný společník na cesty k moři, do hor a nebo na cvičení v. Praktický ručník na cesty z mikrovlákna , který velmi dobře saje vodu, rychle usychá, je lehký a skladný. Sportovní ručník z mikrovlákna DecoKing Ekea tyrkysový.


JAHU Plážová osuška Delfín, x 1cm. Díky lehkému materiálu se dá skvěle přenášet. Navíc se dá složit do malých rozměrů a vejde se pohodlně do každé sportovní tašky.


Tkaný z nejjemnějších vláken blízko sebe. Je vyroben z mikrovlákna polyester, polyamid v kvalitě ultra jemného vlákna denier. Ručník vyroben přímo pro potřeby sportovců.


Jeho předností je velká savost potu a antimikrobiální účinek. Je velmi skladný, proto se hodí pro časté cestovatele, vrcholové a. Díky speciálnímu mikrovláknu zabere po složení až o méně místa, než klasický ručník. Je velice savý a rychleschnoucí, proto se hodí do posiloven i na pláž. Po zašpinění ho stačí propláchnout ve vodě o. Funkční ručník z mikrovlákna vhodný na doma i cestování. Ručníky a osušky jsou opatřeny antibakteriální složkou, která zamezí vzniku bakterií.


Tohoto efektu je dosaženo strukturou použitých materiálů ( bez kovů a chemie! ), které. Tento sportovní ručník vyrobený z mikrovlákna a polyamidu se vyznačuje vysokou savostí a je rychleschnoucí. Obal ručníku ze síťoviny se stahovací šňůrkou.


Dodáván ve čtyřech barevných variantách. Cestovní ručník z mikrovlákna vhodný na doma i cestování. Produkty jsou vyrobeny z lehkého, jemného a tenkého mikrovlákna.


Absorbují třikrát více něž běžné froté osušky, a přitom z nich vyždímáte až nasáklé vody. I po vyždímání budete mít pocit, že jsou suché. Tento ručník z mikrovlákna oceníte hlavně při sportovních aktivitách.


Vyberte si z několika barevných variant. Jemná sportovní osuška z mikrovlákna. Aby vám už nic neuteklo, přihlaste se k odběru novinek. Vhodný je pro všechny druhy sportů, plavání, turistiku i na každodenní domácí použití.


Vzali jsme na bazén nejoblíbenější sportovní ručníky a taky klasickou bavlněnou osušku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky