čtvrtek 29. října 2015

Struhadlo na zelí 4 nože

Struhadlo na zelí 4 nože

Hodnocení produktu:. Posuvný jezdec usnadňuje krouhání a zajišťuje bezpečnou práci se struhadlem. Rám je z bukového dřeva, nože jsou nerezové.


Struhadlo na zelí 4 nože

Vnitřní rozměr pohyblivého rámu je 17xcm. Vážení zákazníci, z důvodu nařízení vlády, nelze objednávky vyzvednout na výdejních místech, u objednávek je možné zvolit pouze bezhotovostní převod (platba převodem, kartou). Dřevěné struhadlo na zelí ocelové nože. ALDOS Kruhadlo na zelí nože struhadlo ruční. Zahradní rovný rýč Fiskars má naostřenou čepel pro snadné rytí a zarovná.


Kvalitní struhadlo je nedílnou součástí vybavení kuchyně a tak struhadla nechybí ani v naší nabídce. Zcela jistě využijete i třítko na. Kuchyňské nože Keramické nože , Nůžky, Ocelové nerezové nože ,. Bez DPH: 4Kč 5Kč 6Kč.


Struhadlo je vyrobeno z topolového dřeva. Vysoce produktivní rotační struhadlo na zelí a další druhy zeleniny. Pět nožů po obvodě kotouče zajišťuje rychlé a kvalitní strouhání zelí a další zeleniny. Nože jsou vyrobeny z kvalitního ocelového plechu. Přítlačné destičky jsou dřevěné.


Bytový textil Ložní povlečení Bavlněné povlečení PREMIUM, Pov. PROPER Kruhadlo na zelí nože struhadlo ruční cm. Je ideální pro domácí strouhání zelí.


Struhadlo na zelí 4 nože

Proper Kruhadlo na zelí nože 65x54xcm. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Na tomto mini struhadle nakrouháte veškerou zeleninu, uzeniny, sýry atd. Srtuhadlo využijete hlavně ke krouhání zelí k domácímu nakladání.


Nakladané zelí je bohatým zdrojem vitamínu C. Rám a držadlo je vyroben z odolného plastu. Plastová plocha pro krájení se dvěma. Dřevěný krouhač na zelí - nože DOMO. Krouhač na zelí - nože DOMO kuchyňka.


Garantujeme předání zásilky přepravci do hod od objednání. Jejím středobodem je jediné - zkrátit chvíle strávené v kuchyni tím, že vám nabídne vychytané kuchyňské doplňky, které vám ušetří hromadu práce. Westmark je německá značka s více jak 50letou historií. Lidově podané návod na domáci nakládáni zeli na kysáni.


Struhadlo na zelí 4 nože

Inšgredience: Zeli podle teho, kolik ho chcete nakládat nebo podle velikosti škopka. Petlik soli na prosoleni. Rozměry struhadla jsou 9x cm.


Tento dřevěný krouhač na zelí má břity a je vhodným pomocníkem na krouhání domácího zelí , které je hotové během několika minut. Hodí se i na krájení jiné zeleniny jako okurky, mrkve, celeru apod. V kategorii krouhače máme na výběr několik velikostí dřevěných krouhačů, určitě si vyberete ten Váš.


Kč: kruhadlo na zelí 37cm, nože , dřev.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky