čtvrtek 15. října 2015

Láhev širokohrdlá prachovnice

Lahev reagenční širokohrdlá - prachovnice, bez zátky, bílá - ml. Nezabroušená, sklo sodno-vápenato-křemičité, bezolovnaté, nelze autoklávovat. Láhev širokohrdlá prachovnice se zabroušenou zátkou, čirá. Výrobci a značky Sklárny Moravia a. Materiál Sodnovápenaté sklo. Zářezy ve dně, vyhnutý okraj.


Zaškrtnete-li toto políčko, pak zůstanete přihlášen i po vypnutí prohlížeče. Tuto funkci používejte pouze na svém soukromém počítači, se kterým pracujete pouze vy - nikdy ne na sdílených či veřejných počítačích (v knihovnách, kavárnách apod.). Prachovnice širokohrdlá se zábrusem a zátkou.


Tyto skleněné dózy mají široké uplatnění v domácnosti. Dají se využít k uskladnění sušených plodin (hub, šípků, ovoce), kávy, čaje, koření nebo k uchování léků. Sleva pro zaměstnance a studenty TUL Vážení zákazníci! Europlatby Pro všechny, kteří chtějí platit eury, jsme zřídili euroúčet. Popis: Prodám velkou prachovnici, lékárenská láhev širokohrdlá.


Osobní předání na Praze nebo dobírka možná, dobírečné platí příjemce. NÁLEVKY DĚLÍCÍ ODVAŽOVAČKY. DESTILAČNÍ PŘÍSTROJE NA VODU ODMĚRNÉ VÁLCE ZKUMAVKY PIPETY. Fľaša širokohrdlá prachovnice Steilbrust, hnedá, so zabrú.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Známá pod názvem prachovnice. Vhodná pro uskladnění bylin, čajů, pro výrobu tinktur. Skladem (ks) Širokohrdlá sklenice se zabroušeným hrdlem z čirého skla. Hnědé ks, bílé ks, od 1do 5ml - od Kč, další chem.


Toto zboží najdete v kategorii Lahve se zábrusem. Reagenční lahev ( prachovnice ) různých objemů z čirého skla – hranatá. Láhev reagenční čtyřhranná, s uzávěrem, 10ml.


Láhev širokohrdlá prachovnice

Chladič spirálový podle Dimrotha Chladič podle Liebiga Přístroj extrakční podle Soxhleta Nástavec extrakční podle. Láhev na kultury dle Rouxe,hrdlo uprostřed tvar. Nové, nepoužité, vhodné na chemikálie nebo na kávu, čaj, koření, bylinky a. Laboratorní sklo - zábrusové láhve - inzerce, prodám.


Absolutně čisté, vhodné na chemikálie nebo na kávu, čaj, koření, bylinky apod. ANNONCE v sekci Stroje, motory, přístroje, nářadí. VOD CHOVÁNÍ VLABORATOŘI Předvstupemdolaboratořeodložímedoskříněknachodbě svrchní oděv, botyavětší tašky askříňkyuzamkneme přineseným visacím. PP, s tištěnou graduací.


Hrdlo má GL-závit a zevnitř je tvaro- váno jako normalizovaný kuželový zábrus. Dodává se včetně šroubového uzávěru. These Cléhaire glass bottles are deliciously retro and authentic and come complete with little removable glass stoppers.


Small: Height x diameter cm. Large: Height x diameter cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky