středa 7. října 2015

Dětská kavárna u buldoka brno

Nekuřácká kavárna KIDS CAFÉ se nachází v samotném centru Brna na ulici Masarykova 25. Bezbariérový přístup umožňuje příjemnou a hlavně jednoduchou dostupnost včetně vyhrazeného místa pro kočárky. Nachází se kousek od Šilingrova náměstí na ulici Husova 8a.


Maminky zde najdou vše, co k péči svých dětí potřebují – přebalovací pulty, nočníky. Je to místo jako stvořené pro odpočinek a dítě zde má možnost poznávat. Tato kavárna v centru Brna je velmi příjemné posezení. V nabídce tu mají kávu pro rodiče i zmrzlinu pro děti, hraček habaděj.


Jediný nedostatek je relativně malý prostor kavárny, což je příjemné, pokud zde není příliš mnoho lid. Dítě máte neustále na očích, ovšem při plném stavu kavárny je zde velký hluk a. Provozujeme dětskou kavárnu U BULDOKA , která se nachází v centru Brna. Skvělá domácí atmosféra, úžasná obsluha.


Rozšíření herního prostoru. Nabídnou vám zde skvělé občerstvení, dětem spoustu zábavy a zázemí pro celou rodinu. At Restu, we use cookies to ensure that our website runs properly, analyze traffic, track performance, personalize content, and target our ads. Jihomoravský kraj Brno - město.


Navštivte nás a my Vás rádi přesvědčíme o opaku. Máte nějaké připomínky, nápady jak tyto stránky vylepšit? Dětské Hřiště Olymp Dubňany. U nás strávíte příjemné chvilky s přáteli či s rodinou. Nabízíme vždy nejen skvělý výběr poledních.


Víme, jak je náročné najít si čas pro sebe a na chvíli si oddechnout od každodenní rutiny. V naší kavárně si po nákupech můžete vychutnat svůj oblíbený nápoj, dezert, či drobné občerstvení a načerpat energii na celý den. Kavárna U Buldoka - BLUBENE s. Nejlepší kavarna v Brne, kde jsem zatím se svojí roční. Naše brněnská dětská kavárna je nadstandardně vybavena, nechybí tu například přebalovací pulty nebo nočníčky – jednoduše vše, co maminky pro péči o své nejmenší potřebují. SAMPALERO je nekuřácká kavárna s hernou (dětskými koutky).


Samozřejmostí je free Wi-fi, přebalovací pult, mikrovlná trouba (pro ohřátí příkrmů pro děti) a vysoké krmící židle. Přijďte si vychutnat tradiční. Cukrárnu a kavárnu U tří císařů jsme pro Vás nedávno otevřeli ve Slavkově u Brna na Palackého náměstí. V příjemném a klidném prostředí kavárny Vám nabídneme výborné zákusky vlastní výroby a skvělou výběrovou kávu! Naší vlajkovou lodí se stala chuťově výrazná směs TAM DEM ESPRESSO z pražské pražírny.


BRuNO family park Brno - zábavní park - aktivní trávení volného času dětí. Atrakce, zábava a skvělý tip pro výlet s rodinou! Při realizaci spolupráce u této nemovitosti klient využil tyto služby.


O nás Milí návštěvníci, z důvodu absence opravdu prostorných a účelně fungujících kaváren pro děti a rodiče v Brně, jsme se rozhodli navrhnout vlastní prostor, který by přesně odpovídal našim představám a očekáváním, neb jsme také. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky