středa 8. srpna 2018

Chladící půllitr praha

Chladící půllitr praha

Chladící půllitr umožní něco, co by jinak nebylo možné. Nerušeně si vychutnat vychlazené pivo během teplého počásí. A to zcela bez obav ze zteplání.


Letní grilování s přáteli, při práci na zahrádce nebo jen tak při sledování televize. Při všech těchto příležitostech půllitr nabídne své přednosti. Léto je v plném proudu!


Sluníčko, teplé počasí a spousta zábavy! Ať už v parném počasí pijete limonádu, pivo, kolu, nebo cokoli jiného, tento samochladící půllitr je vždy udrží příjemně vychlazené. Dejte chladící sklenici do mrazáku a nechte zamrazit tekutinu uzavřenou ve dvojité stěně sklenice.


Vybavte se na tyto případy a pořiďte si chladící půllitr. Na první pohled vypadá jako klasický půllitr , ale když se podíváte lépe, zjistíte, že po jeho obvodu se line průhledná kapalina. V té je speciální gel, který při umístění do mrazáku či lednice, ztuhne. Váš oblíbený nápoj bude mít tak stejně mrazivou. Velký chladící půllitr s objemem 6ml.


Na světě není větší chladící půllitr než tento. Sklenice se před použitím vloží dnem vzhůru (aby se tekutý gel rozmístil do celého půllitru) do mrazáku, kde gel rychle. Tento úžasný chladící půllitr udrží vaše pivo studenější než zadnici Eskymáka. Je to tím, že tento chladící půllitr je vyplněn průsvitnou netoxickou kapalinou, která při zmrznutí zcela ztuhne.


Půllitr nemusíte používat jen na pivo, skvěle vychladí jakoukoliv limonádu či jiné tekutiny. Pro letní horké dny je opravdu. Zmražená tekutina ve dvojté stěně půllitru udrží Váš nápoj dlouho ledově chladným. Kdepak z lahve, hezky do skla!


Tento půllitr má dvojité stěny, prostor mezi nimi je vyplněn rychle mrznoucím netoxickým gelem. Vychutnejte si pivo ve vlastní skleničce nebo půllitru. Pivní sklo je ideální dárek pro muže. A občas do ní můžete nalít i nealko, neurazí se.


Pak už si jen vychutnávejte svůj mrazivě vychlazený nápoj. Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku Počet. Máme pro Vás chladící půllitr na pivo nebo i jiné nápoje. Poslední dobou tento půllitr je velice často kupovaným produktem a není se co divit.


Dobře vychlazené pivo z ledové sklenice ocení v letních dnech nejen muži. Plastový pohár má dvojité stěny, mezi které je napuštěn netoxický, rychle mrznoucí a průhledný gel. Chladicí půllitr se před použitím položí vzhůru nohama (aby se tekutý gel rozmístil do celého poháru) do mrazáku, kde gel rychle zmrzne v jeden velký kus ledu. Gel pak udržuje půllitr a nápoj v něm velmi dlouho studené. Inzerát Keramický půllitr v okrese Hlavní město Praha , cena 20Kč, od Katka M. Popis: Na místech trochu odštíplý, je vidět na fotce.


Pokud na vychlazený zlatavý mok nedáte dopustit, určitě se vám bude zamlouvat tento mrazící půllitr. Popron Malý chladící půllitr 3ml. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. V této sekci naleznete exkluzivní pivní půllitry, tupláky a korbely.


Je konec všedním stolům s nezajímavými půllitry, teď má každý z vás možnost pořídit si svůj osobní půllitr , který vám všichni ostatní pivaři budou závidět.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky