úterý 28. srpna 2018

Gumová podložka pod pračku

Gumová izolačná podložka hrúbky mm tlmiaca vibrácie a hluk. Vhodná pod práčku, sušičku, chladničku alebo mrazničku, napr. Je univerzálně použitelná, spolehlivě zajišťuje.


Antivibrační podložka pod pračku 60x45x6cm. Nakupujte gumové podložky na internetu a ušetřete.

Výhodné ceny podložek, rychlý a pohodlný nákup i bez registrace, to je nákup v našem eshopu. Pryžová podložka pod pračku 600x6mm 600x600x15. Každý doma pračku potřebuje, ale nikdo nechce, aby pračka vytvářela nějaké nežádoucí otřesy, nárazy, nebo dokonce hluk, který ruší oby. To sa Vám páči: Protismykova, tlmi hluk.


Podlozka pod pracku - super. Kupil som aj druhu podlozku, ktoru mam v kufri auta a je skvela kedze je protismykova a tovar v kufri drzi na mieste. Tyto antivibrační podložky ochrání Vaši pračku a zabrání hluku, který při praní nebo ždímání Vaše pračka vydává.


To se Vám líbí: zamezí pohybu pračky.

Bylo možné ji lehce upravit - zkrátit (pračka s hloubkou cm). Nemá bohužel vliv na snížení hluku. Váš prohlížeč neakceptuje Cookies.


Pro optimální funkci a zobrazení obsahu povolte v nastavení prohlížeče používání Cookies a spusťte stránku zno. Tyto gumové podložky zároveň chrání podlahu před poškrábáním. V balení najdeš ks těchto nožiček kulatého tvaru. Nožičky mají bílou barvu, takže dokonale splynou s pračkou a nenaruší vzhled Tvé koupelny.


Navyše je vyrobená z kvalitného materiálu, ktorý sľubuje vysokú odolnosť a dlhú trvanlivosť. KOUPIT Dostupnost: dnů. Cena dopravy je orientační, může se lišit podle počtu a rozm.


Prodlužuje životnost pračky i podkladu, na kterém je pračka položena. Je vhodná pod jakýkoliv typ pračky, ať už automatické pračky klasické, nebo i pračky se sušičkou. Díky těmto jedinečným vlastnostem má podložka široké využití v domácnosti, v dílně, v garáži.


Tuto tlumící antivibrační podložku můžete použít k utlumení vibrací pod pračku , ledničku, myčku, sušičku a také elektronické. V tu nejnevhodnější dobu praskne lednička nebo mrazák a místo kuchyně máte bazén. Okapnice pod lednici nebo mrazák je účinným nástrojem, jak těmto.


V našem sortimentu najdete například velmi žádanou podložku pod pračku , která Vás zbaví nechtěných vibrací, univerzální pryžové podložky pro nejrůznější využití, ale také stále oblíbenější pryžové dlaždice.

Tlumící podložky Electrolux pod nohy pračky ks. Gumové dlaždice dokonale tlumí nárazy a hluk, jsou příjemné na chůzi a nekloužou. Tlmiaci antivibračná podložka z kvalitnej gumy pod práčku.


Je vyrobena z hladké textilie CORDURA, která je odolná proti poškrábání a poli. Gumová podložka pro pračku : důvody instalace. Je však zapotřebí pamatovat na to, že pro nejkvalitnější práci je třeba provést dodatečné vyrovnání nohou pračky.


Použití zvyšuje stabilitu stroje, výrazně snižuje hluk a vibrace intenzitu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Hledáte pod podlozka pracku ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Tato speciální gumová dopadová podložka slouží ke zmírnění pádu dítěte a je tak velice vhodným bezpečnostním doplňkem houpaček, skluzavek, dětských hřišť a dalších zábavních prvků pro děti.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a. Používáte antivibrační podložku pod pračku ? U nás si môžete vyberať z mnohých typov vinylových podláh v kotúčoch, či už hľadáte drevený alebo kamenný vzor, dizajnovú alebo špeciálnu podlahu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky