pátek 10. srpna 2018

Překážky na minigolf

Laminátové překážky jsou dodávány v základní úpravě – bez barevné povrchové úpravy. Je možné za příplatek 70- Kč barevné provedení dle vašeho výběru. U kovových překážek je v ceně povrchová úprava pozink. Vlna je oblíbená minigolfová překážka s jamkou na vrcholu.


Poměrně těžká jamka vyžadující přesný a citlivý úder. Pokud míček vlnu přejede, hraje se z druhé strany. Otherwise, you have to.


Herní sady MyMinigolf jsou neuvěřitelně variabilní. Jamky a překážky můžete rozestavovat prakticky na jakémkoli povrchu. Minigolf si zahrajete na trávě, betonu, koberci, parketách a dokonce i na ledu.


Překážky na minigolf

Minigolf je netradičním a nenáročným sportem pro všechny bez rozdílu věku. Spíše než svaly a fyzická kondice jsou. Další místo zaberou překážky , které zrovna nejsou položeny na dráze. Pokud máte připravenu vhodnou plochu, je prvotní instalace záležitostí asi jedné minuty, kdy pouze spojíte dvě části konstrukce a na dráhu položíte koberec. Počet hráčů při hře není omezen.


REKREAČNÍ MINIGOLF Rekreační minigolf - popis. Minigolfová dráha: Rekreační minigolf (známý také jako hobbyminigolf). Tento typ minigolfu je určen do míst, kde zákazník požaduje realizaci, obvykle 9-ti nebo vícejamkového hřiště (zákazník není limitován prostorem potřebným k vybudování hřiště). Zahradní minigolf vám na velikosti jednoho minigolfového hřiště (jedné minigolfové dráhy) umožní zahrát minigolfových jamek (díky rozšiřující sadě, až dalších jamek – celkem tedy drah).


Velikost a tvar jednotlivých drah není pevně definována, ale vychází z vlastností prostoru určeného pro stavbu hřiště (tvar, velikost etc.), požadavků a představ investora, proto pro upřesnění jak bude budoucí hřiště vypadat doporučujeme na začátku plánování výstavby vypracovat jeho studii. Na drahách jsou rozmístěny různé překážky a na rozdíl od minigolfu se může chodit po hřišti. Překážky na jednotlivých drahách se podobají golfu, ale jsou upraveny pro adventure golf. Překážky jsou složené z nejrůznějších terénních nerovností, boulí či písečných a kamenných překážek.


CJ Sport Design minigolf - výroba minigolfu. Rozmístění překážek záleží jenom na vás, fantazii se meze nekladou. Případné překážky se mohou z dráhy odstranit před každým úderem. Ovlivňování dráhy míčku je zakázáno.


Při hře se dodržuje sled drah tak, jak za sebou následují. Vstupovat na hrací dráhy je zakázáno! Minigolf na asfaltu (Asphalt) MyMinigolf se velmi dobře hraje na asfaltovém a betonovém povrchu. Míček se pohybuje snadno a rychle.


Díky tomu mohou být překážky hrány z větší vzdálenosti. K úspěšnému zdolání překážky či jamky se doporučuje nejdříve přiblížit pomocným úderem. Se sety MyMinigolf nyní můžete. Jedna dráha a vyměnitelné překážky na dráze (skok, tunel, rozcestí, špalíky, most).


Zahrajte si minigolf u Vás na zahradě. Venkovní i vnitřní použití. Mezi jednotlivými drahami jsou cestičky, které vás dovedou vždy k další dráze v pořadí. Tuto činnosti Vám budou komplikovat naše zajímavé překážky.


Komu se to podaří na nejméně úderů, vítězí! Prostě Adventure Golf je sport pro všechny věkové skupiny (děti od let), který není náročný na Vaši fyzickou kondici. Přijďte jej vyzkoušet a uvidíte, že si jej zamilujete stejně jako my.


Minigolf bude uzavřen a demonotván z důvodu nové vize a přestavby Oarény. Všem zákazníkům děkujeme za podporu! Věříme, že se Vám u nás líbilo.


Pokud si chcete ještě minigolf v Oaréně užít a zahrát, přijďte k nám do 15.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky