středa 29. srpna 2018

Redukce na indukci tescoma

Pořiďte si hrnce na indukci a věřte, že pocítíte rozdíl. Princip je ten, že elektrický proud prochází spirálami ve sporáku a vytváří elektromagnetické pole, které se díky indukčnímu nádobí mění na silný zdroj energie. Díky tomu je vaření na indukci rychlejší a úspornější. Redukce a adaptéry na sporák pro snadné vaření.


Máte doma sporák na indukci , ale bohužel nemáte tolik speciálních hrnců?

Tuto situaci elegantně vyřešíte pomocí šikovného adaptéru na indukci , díky kterému bude vaše běžné nádobí fungovat i na indukčním sporáku. Potřebovala jsem kvůli přechodu na indukci pro moka kávovar (ale díky tomu využiji i další nádobí, co jsem už měla doma). Už se mi stalo, že bych bývala využila dva zároveň, ale ta cena je na můj vkus vysoká, zůstanu u jednoho kusu do domácnosti.


Jaké má adaptér na indukci PRESTO další výhody? Kastrol na indukci má oproti běžnému nádobí speciální sendvičové dno umožňující indukční vaření, které je rychlé a prokazatelně šetří energie. Kastroly různých objemů jsou součástí všech linií nádobí na indukci od TESCOMY. Nerezové hrnce na indukci.


Kvalitní hrnce na indukci řad GrandCHEF, SmartCOVER a PRESTO v našem sortimentu rozhodně nechybí.

Nádobí na indukci poznáte tak, že na jeho dně najdete ikonu, která nádobí na indukci označuje. V čem adaptér na indukci PRESTO vyniká? Vaření či ohřívání vašich oblíbených pokrmů si nyní můžete usnadnit díky kastrolům na indukci. V nabídce pro vás máme kastroly z řad GrandCHEF, SmartCOVER, MANICO ROSSO i dalších. Kastroly jako takové mají širší dno, tudíž se v nich velmi snadno a. Sady indukčního nádobí tak ocení každý, kdo si užívá výhod moderního vaření.


Adaptér na indukci - zkušenosti už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Umožňuje použití běžného nemagnetického kuchyňského nádobí na indukčních varných deskách, vhodné pro.


Informace, ceny a prodejci produktu TESCOMA redukce na plynový sporák PRESTO, ks. Obrázek TESCOMA adaptér na indukci PRESTOcm. Známá značka Tescoma byla a také je 1 českou společností.


Sama značka neprorazila jen v Česku a na Slovensku, ale svoji kvalitu prezentuje i po celém světě. Pokud se ptáte, proč jsou Tescoma hrnce tak dobré, v následujícím článku vám s určitostí odpovíme. Oblíbené sady hrnců od Tescoma.


Je vyroben z trvanlivého materiálu a jeho odnímatelná rukojeť vám zajistí bezpečnou manipulaci.

Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, opatřeno hliníkovou akumulační vložkou pro úsporu energie a odnímatelnou rukojetí pro bezpečnou manipulaci. Adaptér umožňuje použití běžného nemagnetického kuchyňského nádobí na indukčních varných deskách Kvalitní adaptér. Konvice a džbány na teplé i studené nápoje. Ať už milujete ovocné domácí limonády nebo spíše holdujete pití čaje a kávy, v této kategorii si rozhodně přijdete na své. Máme pro vás nerezové konvice na čaj a kávu, porcelánové konvice nebo tolik oblíbené skleněné džbány třeba na domácí ovocné nápoje.


Velký výběr značek a velikostí. Pouze prověřené a kvalitní nádobí! Kompletní sortiment české litiny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky