pondělí 20. srpna 2018

Druhy sklenic na koktejly

Restaurace i podle tohoto propagátora reprezentativního prostírání běžně vystačí se čtyřmi druhy sklenic s tím, že kdo chce být noblesní, má si jich pořídit sedm druhů. Vydejte se s námi do říše skla, od půllitrů až k jednotlivým druhům sklenic na tvrdý alkohol a koktejly. V této sekci naleznete sklenice na míchané nápoje a sklenice na koktejly. Pro exotické koktejly můžete použít i sklenice na koňak.


Druhy sklenic na koktejly

Pro drinky na bázi sektu pak sklenice na sekt. Hledáte-li sety sklenic na míchané nápoje a šejkru pak doporučujeme se podívat do sekce souprav na míchané nápoje. Sklenice highball se používá na koktejly s obsahem ledu nebo koktejly s větším objemem ingrediencí (např. cola, džus).


Koktejly servírované v highball sklenicích se zpravidla srkají dlouhým brčkem. Jaké druhy sklenic existují a pro jaké nápoje jsou určeny? Oblíbené druhy sklenic.


Drinky a koktejly jsou symbolem párty, večírků, oslav a barů. Většinou se míchají ze sirupů, džusů a různého typu alkoholu. Tímto článkem uzavíráme naši minisérii, která radí, v čem podávat různé druhy alkoholických nápojů.


Na závěr se podíváme na sklo, které se nejčastěji dostane do rukou barmanů. Bude se totiž jednat o sklenky na míchané nápoje. Máte-li možnost, jistě nebude od věci, budete-li se následujících rad a doporučení. Bílé víno - sklenky na bílé víno májí tvar tulipánu, který se směren vzhůru zužuje.


Druhy sklenic na koktejly

Jsou na tenké vysoké stopce a většinou jsou tenkostěnné. Pro bílé víno je důležité, aby si podrželo buket, proto je tento druh sklenic zůžený. This feature is not available right now. Please try again later. Před napitím bychom měli mít čistá ústa, aby na sklenici byl co možná nejméně viditelný otisk.


Pivo pijeme z půllitru či pivních sklenic. Minerální vody a džusy z klasických skleniček. Sekt z dlouhé štíhlé sklenky, zvané flétna, která uchová déle perlení, je chlazen asi na stupňů.


Servírování koktejlů si vyžaduje rozdílné sklenice na různé druhy nápojů. Tropické a exotické ovocné koktejly chutnají nejlépe z vysokých úzkých huricanne sklenic s nízkou stopkou, postupně se rozšiřujících. Jakékoliv ovocné koktejly servírujte do long drink sklenic , rovných dlouhých bez stopky. Sklenička s pískovaným motivem dětské nožičky je originálním dárkem k narození dítěte. Vlastní text a rychlé dodání samozřejmostí.


Slovní Druhy RAP Laura K. Unsubscribe from Laura K. V na vysoké noze, v níž se podává např. Sada sklenic na studené nápoje, 6×460ml, sklo, vhodné do myčky Doplňte svou sadu nádobí o nové moderní sklenice jednoduchého designu, který se skvěle hodí k vašemu nádobí. Velké Maxi Mojito, někdy též nazývané Mojito XXL, je ideální volbou pro párty s přáteli. Během jeho konzumace si užijete spousty zábavy díky dlouhým brčkám a navíc nebudete muset trávit celý večer v kuchyni neustálým mícháním Mojit do „klasických“ sklenic. Je možné ji použít na míchané nápoje, na nealkoholické pití i na zmrzlinové poháry.


Druhy sklenic na koktejly

Sklenice na koktejl Perigord je výborným pomocníkem, který jedinečným způsobem doplní každou domácnost. Vysoká sklenice se dobře drží a skvěle vypadá. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Námi nabízené sklenice jsou totiž vhodné pro všechny druhy alkoholických i nealkoholických nápojů a pro servírování drobných dezertů.


Druhy sklenic na koktejly

Vyzkoušejte námi nabízené.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky