pátek 31. srpna 2018

Tescoma s chutí kuchaři

Vaše oblíbené seriály, pořady a živé vysílání TV Nova na online televizi Nova Plus, které si pustíte, kdy chcete vy. Jedná se o krátký kulinářský pořa kde se vaření chopí jen ti opravdu zkušení kuchaři a kuchařky, kteří vám ukážou přípravu nějakého poutavého jídla za použití nejnovějších kuchyňských nástrojů značky Tescoma. TV najdete více než 6titulů online včetně filmů a seriálů. Forma na tradiční trdelník TESCOMA DELÍCIA, ks. Společnost TESCOMA patří mezi celosvětově známé výrobce originálních kuchyňských potřeb, které ocení jak začínající kuchaři , tak i profesionálové.


Tescoma s chutí kuchaři

Jak přivést oblíbené dukátové buchtičky k dokonalosti, prozradil Radek Šubrt moderátorce Petře Svoboda. Chuť buchtiček vylepšili skořicí a perfektní souměrný. V dnešním díle spolu šéfkuchař Radek Šubrt a rosnička Tereza Juščíková uvařili spaghetti al pomodoro neboli špagety s rajčaty. Za méně než minut připravili. Tradiční pomocníci i nejnovější vychytávky pro vaření, pečení, stolování a domácnost od TESCOMY jsou českými designéry navrženy tak, aby usnadňovaly každodenní život v kuchyni.


Sympatická česká rosnička Katka Němcová přípravu na Velikonoce nepodcenila a spolu s Radkem Šubrtem poprvé ve svém životě upekla svátečního velikonočního beránka. Pak víte, že nejtěžší je dát mu ten správný tvar. Obvyklé vaření v hrnku je totiž nepohodlné a knedlíky z něj často nechtějí. Jak jednoduché je připravit si domácí burger včetně křupavé housky, předvedl v dnešním díle Radek Šubrt oslňující Gábině Partyšové. Domácí housky z kynutého těsta upekli v. Oficiální fanouškovské stránky pořadu o vaření na obrazovkách TV Nova.


Už jste někdy doma dělali vídeňský knedlík? Vše od luxusní sady nádobí po mašlovačku s logem TESCOMA nakupujte přímo od výrobce. Netradiční dobroty z tradičních surovin můžete na svých obrazovkách vídat.


Tradiční pomocníci do kuchyně i nejnovější vychytávky jsou vyrobeny z prvotřídních materiálů a ocení je začínající kuchaři i profesionálové. Původní recepty i návody k použití jsou samozřejmě součástí našich produktů. Cz tescoma s chuti recepty, které budete milovat. Letní svačinku v podobě zeleninových hranolků a netradičních dipů připravil dnes Radek Šubrt moderátorce Tereze Juščíkové s pomocí několika praktických pomocníků.


Tescoma s chutí kuchaři

Když chceme, život může být krásný a může mýt spoustu chutí. Stejně tak, jako si spoustu chutí můžete připravit ve vaší kuchyni. Dobrá kuchyně s Radkem Šubrtem a VIP hosty. A aby ty chutě byly ještě lepší, chutnější, tak můžete zkusit vařit s Tescomou.


Jak se naučit vařit výborné kari? Vaření, stolování, módní trendy a vše kolem jídla - každý všední den na Nově. Svíčková na smetaně s hrnkovým knedlíkem - 8. Jde to celkem snadno: Úspěšně rozjetou kariéru v korporátu zabalte do krabice a vyhoďte z okna vzdušného zámku, pusťte se do nejistého podnikání s indickými potravinami a navrch se zamilujte do pákistánského obchodníka s kořením. Zapomněli jste přístup k účtu? Nejinak je tomu s novým on-air pořadem Vše o vaření na Rádiu Impuls.


Tescoma s chutí kuchaři

Na televizních obrazovkách se se značkou TESCOMA nadále můžete setkávat i na televizní stanici NOVA v pořadech TESCOMA s chutí a Rady ptáka Loskutáka. V premiérových dílech odvysílaných v období mezi 4. Nutellou i soutěž o její produkty. Tiramisu tescoma s chutí recepty, které budete milovat.


Spoločnosť TESCOMA patrí medzi celosvetovo známych výrobcov originálnych kuchynských potrieb, ktoré ocenia ako začínajúci kuchári, tak aj profesionáli. Tescoma s chuti dnesni tv recepty, které budete milovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky