pátek 10. srpna 2018

Elektrický mlýnek na led

Keramický mlýnek na pepř a sůl elektrický LED 1. Moderní, elektrický mlýnek na pepř a sůl s keramickým mlecím mechanismem. Vyroben je z akrylu a nerezu. Má unikátní design a efektní podsvícení LED , se kterým nikdy neztratíte dohled nad tím,co melete. Používání jednou rukou, stlačením knoflíku. Ideální pro rychlou přípravu při stolování nebo vaření.


Možnost nastavení hrubosti mletí pomocí kolečka na spodní části. Cole and Mason LED Sada elektronických mlýnků na pepř a sůl Battersea. Elektrický mlýnek na sůl nebo pepř. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Elegantní způsob mletí stisknutím tlačítka v horní části dojde k mletí a rozsvícení LED osvětlení mlýnku. Povrch ABS soft touch - příjemný na dotek a neklouže. Pepřenka i solnička je nezbytnou součástí každé kuchyně. Ovšem díky tomuto designovému elektrickému mlýnku ji můžete moderně sladit s vaším interiérem.


Exkluzivní design elektrického mlýnku z nerezové oceli, plexiskla a dřeva vynikne v každé kuchyni. Je praktický, chytrý a moderní. Integrované LED osvětlení zajistí.


Pro častější servírování kávy je tu elektrický mlýnek na kávu. Jsou vhodné pro častější používání. Nabízejí možnost nastavení jemnosti namletých zrn.


Doma elektrický mlýnek na kávu využijete i na. Detail produktu Do obchodu. Vhodný pro menší gastro provozy. Mlýnek na sůl, pepř nebo koření. Korenička aj soľnička sú nevyhnutnou súčasťou každej kuchyne,nbsp;avšak vďaka tomuto dizajnovému elektrickému mlynčeku ich môžete moderne zladiť s vašim interiérom.


Pro dokončení prosíme potvrďte hlídání dostupnosti zboží kliknutím na odkaz v e-mailu, který právě odesíláme na Vaši e-mailovou adresu. Hodnocení produktu: (). NASTAV SI HRUBOST MLETÍ PODLE VLASTNÍ POTŘEBY!


Secret de Gourmet elektrická sůl, pepř, stříbrná bruska s LED podsvícením dodá vašemu jídlu jedinečnou chuť, kterou vaši rodinu a přátelé budou milovat. Jednorázové nádobí 452. Dodávaný se bateriemi. Praktický, snadno ovladatelný pro použití s jednou rukou při vaření.


Ovladač nastavení mletí je. Díky prvotřídnímu mlecímu mechanismu bude vše perfektní!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky