čtvrtek 23. srpna 2018

Elastek 40 special dekor červený

Hydroizolační pás z SBS modifikovaného asfaltu. Nosná vložka je polyesterová rohož v podélném směru vyztužená skleněnými vlákny. Na horním povrchu je pás opatřen břidličným ochranným posypem, na spodním separační PE fólií.


Dobrý den, popsaný postup je správný. Ten je opatřen UV stabilním posypem a je určen jako finální vrstva. Charakteristika a použití. Kvalita asfaltové hmoty i nosné vložky umožňuje použití pásu i v. ELASTEK SPECIAL DEKOR.


Rooftek special dekor modrozelený tl. Elastodek special dekor je vrchní modifikovaný asfaltový pás, používá se ve skladbách vícevrstvých vodotěsných izolací střech. Dále se používá ve skladbách střech se zatěžovacími vrstvami. Glastek special dekor najdete a porovnáte na Srovnanicen.


Nově přehlednější a rychlejší. Délka role m, výška role m, síla 2mm. Provedení parotěsné zábrany z asfaltových pásů DEKGLASS G2S40. Elastek Special Dekor – Malé Hoštice.


Záruka let Výrobce poskytuje 10-ti letou záruku na kvalitu materiálu. Horný povrch pásu je opatrený bridličným ochranným posypom, na spodnom povrchu je separačná spaliteľná PE fólia. Celková cena poptávky: 20. Kč Polystyren do ploché střechy.


PVC folie -Alkorplan, Fatrafol, Rhenofol, Merx Poradíme Vám ohledně výběru materiálu a opravy střechy. Kontaktujte nás ohledně Cenové nabídky a množstevní slevy na střešní materiály. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Tento druh vložky dává pásu vysokou pevnost.


Na hornom povrchu je pás bridlicový ochranný posyp. Na spodnom povrchu má separačnú PE fóliou. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším.


Stavebniny, nářadí, elektromateriál, vodo-topo-plyn od výrobce GEORG BÖRNER Výrobce stavebnin GEORG BÖRNER se zaměřuje především na materiál a zboží z kategorie Natavovací pásy. Výsledky vyhledávání - základní - dřeva, ochrana. Dům a zahrada - Asfaltovy pas bazar.


Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Pás má na hornom povrchu jemný separačný posyp.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky