pondělí 13. srpna 2018

Zahradní smaltované umyvadlo

Litinové zahradní umyvadlo na zeď zvýší Váš komfort při pobytu na zahradě. Dnes můžete pořídit bytelné litinové umyvadlo , které připevníte do plotu z tvarovek. Pokud potřebujete umístit umyvadlo na fasádu domu, kde se pod povrchem skrývá polystyrenové zateplení, je potřeba vybrat z variant odlehčených umyvadel z. Prodám zahradní hliníkové umyvadlo s mosazným kohoutkem, krytem odpadu a špuntem.


Vady povrchu, místy opravováno, kryt odpadu má jiný odstín než umyvadlo viz.

Fotky černého umyvadlo přidány pouze z důvodu rozměrů. Při platbě převodem doprava zdarma. Výlevky, či jak se jim dnes vznešeněji říká zahradní umyvadla, k nám přicházejí často oprýskané a rezavé. Po našem tryskacím a smaltovacím faceliftu se ke svým zákazníkům vracejí čistě osmaltované a připravené jim věrně sloužit další desítky let.


Smaltovaná umyvadla - široká nabídka smaltovaných umyvadel. Zahradní umyvadlo LAVABO cihla. Toto umyvadlo bylo navrženo bez odtoku, je nutné ho tedy po každém použití vylít.

Le Bain 31Kč Není na skladě. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. DIONIZ plastové zahradní umyvadlo - imitace měď (v.x š.x h.25cm), váha 5kg Vzdálenost od vrcholu umyvadla po střed otvoru pro kohoutek je 2cm.


Nástěnné umyvadlo s barokním motivem vhodné do zahrady nebo vinného sklípku, je vyrobeno z polyethylenu, věrná imitace kovového materiálu mědi, j. Pohony posuvných, krídlových a garažových brán, dálkové ovládače, príslušenství brán, dorazy, vedení, kliky. Náradí pro majstrov - řezný, kotvící. Stojí smaltované umyvadlo za investici?


Získáte tak nejen nápaditou zahradní dekoraci, ale zároveň praktickou výbavu, kterou využijete při údržbě ploch kolem domu i při obyčejné relaxaci. Aby umyvadlo neplnilo jen estetickou funkci, můžete na kohoutek připojit zahradní hadici a odpad vyřešit napojením do běžné kanalizace nebo do trativodu. Smalt si našel své místo nejen v kuchyni, ale například také v koupelně. Stylový doplněk, který bude Vaší zahradě slušet!


Je to dáno nespornými výhodami tohoto materiálu - neporézní, lesklý a hladký povrch, odolnost vůči bakteriím a špíně, snadná údržba. Nové smaltové umyvadlo , dřez, výlevka. RETRO model, je prostorné. Je smaltové, takže vydrží a vypadá perfektně.


Součástí je horní kus sifonu, špunt, vrchní guma je balíčku a krytky také.

Rozměry jsou v obrázku. Německý výrobce, žádná země draka. Možno zaslat poštou, či po dohodě osobně vyzvednout.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. XL používá soubory cookie, aby zlepšila váš uživatelský zážitek a mohla vám poskytnout relevantnější reklamu. Tyto soubory cookie také umožňují nám a třetím stranám, abychom mohli sledovat vaše nákupní chování na internetu na našich webových stránkách i mimo ně a shromažďovat údaje o něm. Rustikální smaltované umyvadlo Basin velké Meraki. Dopřejte si kouzlo starých lázeňských časů!


Stačí horká voda, bylinná sůl a vonné oleje a domácí lázeň je připravena. Je nám líto, ale toto zboží už nemáme v nabídce. Umyvadlo smaltované 34cm modré.


Snad tam pro vás budeme mít vhodné zboží. Vybavení kontejneru: umyvadlo , zácho elektrický rozvaděč, osvětlení, klima, vstup, toaleta je umístněna naproti vstupu do kontejneru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky