pondělí 13. srpna 2018

Litinové plotýnky

Litinové grilovací plotýnky. Proměňte svůj obyčejný sporák na grill a připravujte si chutné grilované pokrmy po celý rok. S grilovacími pánvičkami a plotýnkami značky LAVA METAL si připomeňte chuť léta. Indukční podložku oceníte, pokud jste si pořídili indukční vařič, ale hrnce, které máte v kuchyni, indukci nespustí.


Mezi vařič a hrnec vložíte tuto indukční podložku a můžete vařit. Sporáky se navíc pyšní velkým praktickým objemem. Všechny sporáky nabízíme v několika barvách, v různých šířkách i provedeních (např. litinové plotýnky ). Ke každému sporáku MORA navíc dodáváme široké spektrum originálního příslušenství. Více informací o sporácích MORA naleznete v sekci Poradna. Plotýnku je možné využít pro přípravu staročeského pokrmu jako jsou bramborové placky.


O Vánocích je využití litinové desky ještě zajímavější, lze na ní zahřívat purpuru nebo položit zapálené františky. Plotýnky jsou vysoce odolné a teplem nedochází k jejich poškození. Podívejte se na sporáky s dlouholetou tradicí. Ke všem sporákům MORA nabízíme širokou nabídku originálního příslušenství. Tradice výroby litinového nádobí v oblasti města Eskişehir přetrvává již několik staletí a samotná firma LAVA Metal vyrábí litinové nádobí a grilovací plotýnky více než let.


Litinové plotýnky

Společnost LAVA Metal vyrábí kvalitní litinové a smaltované nádobí - hrnce, pánve, grilovací pánve, wok, litinové plotýnky a grily. Plotny litinové , keramické a stočené - Katalog Plotny litinové , keramické a stočené. Sklokeramické a indukční desky již posouvají možnosti přípravy pokrmů na vyšší úroveň. Zaujmou zejména nízkou.


Na sporáky, vařiče a horkovzdušné trouby dodáváme náhradní díly jako jsou náhradní elektrické stočené ploténky, litinové plotny a keramická topná tělesa sálavá. Plotýnky a tály ze smaltované litiny pro přípravu grilovaných či smažených pokrmů: doma i ve vaší kuchyni. EXTRA TIP: Připravené jídlo servírujte na litině rovnou na stůl!


Zobrazuji všech výsledků. Jejich životnost je však omezená, proto nastane chvíle, kdy budete muset vybrat novou. Liší se výkonem a průměrem, který je nutné dodržet. V této kategorii vám nabízíme pláty (tály, plotny) ploché a žebrované v různých délkách a dále pláty do typových kamen a sporáků.


S typickým žebrováním na dně, díky kterému se pokrm nepřipeče, ale bud mít na povrchu krásnou mřížku. Jsou alternativou pánve i grilu! Elektrický sporák s energetickou třídou A. Má litinové plotýnky , klasickou troubu l, chladná dvířka. Je třeba počítat s vysokou tepelnou setrvačností a tím horší možností regulace teploty.


Silikonové krytky na litinové hrnce červené, bal. Pro bezpečnou manipulaci s litinovým nádobím. MORA elex a dnes v práci ohledně toho nepanoval jednotný názor a pár lidí se domnívá, že jsou plotýnky teplotou omezeny např. Už před stovkami let se tento materiál začal objevovat nad plamenem v kdejaké kuchyni.


Jeho dnešní podoba je samozřejmě o několik úrovní výše a přináší řadu výhod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky