úterý 7. srpna 2018

Nerezový váleček na těsto

Díky hladkému nerezovému povrchu se těsto na váleček nelepí. Nerezový váleček na těsto s kvalitním otočným mechanismem. Nerezavějící povrch válečku se snadno čistí a nelepí se na něj těsto. Váleček : je vyroben z nerezavějící oceli, nelepí se na něj těsto a velmi snadno a rychle se čistí.


Váleček nerez má kvalitní otočný mechanismus, který zajišťuje pohodlí při přípravě těsta. Jednou z nich je určitě ta, že se dá s předstihem vychladit, a to zejména na tučné a křehké linecké těsto , nebo naopak předehřát pro. Po použití umyjte a ihned osušte, nemyjte v myčce.


Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, rukojeti z odolného dřeva gumovníku brazilského (Hevea brasiliensis). K č (vč. DPH) Koupit Filtry zboží. Povlečení, obrazy, svíčky nebo dekorace na zeď - nechejte se inspirovat.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Originální embosované válečky na sušenkové těsto , marcipán, potahové hmoty a jiné dobroty.


Kč – 1Kč v obchodech Porovnat ceny. Válečky se vzorem jsou kompletně vyrobené v ČR. De Gusto silikonový váleček.


Tento váleček má dřevěné ručky a tělo (válecí část) z kvalitní nerezavějící oceli. Nelepí se na něj těsto a snadno a rychle se čistí. Váleček poslouží hospodyňkám v kuchyni nejen při válení těsta. Váleček s nastavitelnou tloušťkou těsta DELÍCIA 4Kč.


Ve vybavení každé kuchyně nesmí chybět ani váleček na těsto. Klasický dřevěný váleček na těsto v současnosti doplňuje silikonový váleček , který se snadněji udržuje. Velmi praktický je i nastavitelný váleček na těsto.


Všechny typy válečků na těsto za velmi přijatelné ceny samozřejmě v naší nabídce najdete. Detail produktu Do obchodu. Kč BLOMUS Žulový váleček na těsto Grano Doprava zdarma. Kč Dřevěný váleček na těsto Sophie C. Mramorový váleček na těsto.


Pokud rádi pečete, rozhodně oceníte tuto vychytávku. Díky tomu, že je váleček z mramoru, udrží těsto chladné a nebude se vám tak lepit a usnadní jeho rozválení. Lépe se udržuje a není zásobárnou bakterií. Nelze jej mýt v myčce na nádobí. Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám.


Váleček je vyroben z prvotřídního dřeva a při správném zacházení je určen pro práci a styk s potravinami. Díky dřevěným ergonomickým úchytům je manipulace s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky