pondělí 20. srpna 2018

Ionizátory vody

Ionizátory vody

PH vody ve vaší domácnosti zjistíte velmi snadno, stačí se zeptat vašeho dodavatele kohoutkové vody. Na jeho stránkách by měli být konkrétní informace pro vaši lokalitu. Pokud tomu tak není, obraťte se na něho přímo, rádi vám poradí. Samotný ionizátor vody slouží pro změnu pH ve vodě, tím pádem vytváří buď alkalickou, zásaditou vodu nebo naopak kyselou.


To vše funguje pomocí elektrolytických desek umístěných v těle ionizátorů vody. U mrtvé vody je životnost až dní. Vedle úpravy pH zbavují ionizátory podle svých prodejců vodu chlóru, nežádoucích nečistot a látek, jako jsou například pesticidy, těžké kovy nebo dusičnany. Zásaditá voda také obsahuje antioxidanty. Záleží samozřejmě na tom, jaký přístroj je používán a jaké má.


Vyrábajú ju špeciálne prístroje – ionizátory vody. Voda sa pri procese výroby rozdelí na dve časti, na živú čiže zásaditú a mŕtvu teda kyslú alebo acidickú. Vyrába sa z bežnej vody z kohútika a líši sa od nej tým, že má navýšené pH a mínusový ORP (Oxidačno – redukčný potenciál).


Existují též hydrodynamické ionizátory , kde je vzduch ionizován tříštěním kapek a nárazy vody na tvrdý podklad. Tyto přístroje slouží i jako zvlhčovače vzduchu a své využití nacházejí především v lázeňství. Stolové ionizátory vody. Poddrezové ionizátory vody. Elektrolýza a úprava pH a ORP vody.


Každý prístroj z horeuvedených kategórií ionizátorov vody má v sebe komoru v ktorej sa nachádza niekoľko titánových el. To všetko funguje pomocou elektrolytických platní umiestnených v tele ionizátorov vody. KVALITNÍ PRODUKTY, NEJDÉLE NA TRHU v ČR a EU. Zabýváme se filtrací a ionizací vody.


Ionizátory vody

Jsme schopni Vám poradit s čímkoliv v této oblasti a navrhnout řešení. Naše ionizátory používají na elektrolýzu počítačově přesnou a volitelnou magnetickou energii prostřednictvím titanovo-platinových elektrod ve vodní jednotce. Mini ionizátory vody Mini ionizátory vody představují malé zařízení, které slouží pro snadnou produkci alkalické vody. Ionizace vody v nich neprobíhá na bázi elektrolýzy, jako je tomu u klasických ionizátorů vody , ale voda protéká uvnitř zařízení přes speciální směs hornin a minerálů, která ji obohacuje a zvyšuje její pH (do hodnoty okolo 8).


Jde o fyzikálně-chemický proces, při kterém se ionty s pozitivním nábojem shromažďují na záporné elektrodě a naopak, ionty se záporným nábojem na kladné elektrodě. Jsme specializovaným e-shopem na čističky i zvlhčovače vzduchu a ionizátory vody. Kvalitní informace, osobní přístup i akční ceny - to je IONIZATOR. Voda se nejprve přefiltruje a poté pokračuje do kádinky připravené k elektrolytickému procesu. Nejdříve se však voda přefiltruje, poté pokračuje do kádinky připravené k elektrolytickému procesu.


Ionizátory vody

V nádobce jsou umístěny elektrody (katoda a anoda). Díky mírnému elektrickému proudu se molekuly rozdělí na. Rozdělují vodu do elektrolytických forezásaditá (alkalická) voda a kyselá (acidická) voda. Ionizovaná alkalická živá voda z ionizátoru vody se využívá: Doporučována jak doktory, tak vědci k všestrannému využití: ke konzumaci, přípravě pokrmů i léčbě organismu. Přemýšlíte nad filtrací vody ? Môžete si vybrať z niekoľkých typov, ktoré sa líšia cenou a výkonom.


Všetky nami ponúkané ionizátory vody značky Chanson sú riadené mikroprocesorom. Pri vývoji ionizátorov Chanson bolo základnou požiadavkou, aby bola obsluha a inštalácia jednoduchá, takže ju zvládne kadžý ! Vodné ionizátory sú malé zariadenia samostatne stojace na kuchynskej linke. Je to elektronický vodný filter pripojený ku kuchynskej batérii a je riadený nízkym napätím, kde prebieha elektrolýza vody z vodovodu. Tú potom používate na pitie, varenie, ale aj na upratovanie. Snadným způsobem s nimi získáte zásaditou (alkalickou), kyselou (acidickou) nebo neutrální vodu.


Ionizátory vody

Alkalická voda je určena k vnitřnímu užití, kyselá k vnějšímu a při úklidu v domácnosti, neutrální využijete ke každodennímu pití. Některé přístroje dokáží. Ionizátory jsou určeny k úpravě hodnoty pH a ORP vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky