pondělí 27. srpna 2018

Zásobník na papírové ručníky merida

Zásobníky na papírové ručníky. Pořiďte do své veřejné toalety zásobník na papírové ručníky. V nabídce společnosti MERIDA si můžete vybrat zásobníky na ručníky v rolích a ručníky skládané. Ať zvolíte zásobník mechanický či bezdotykový, jistě neuděláte chybu.


V nabídce máme pro zásobníky na papírové ručníky širokou škálu výběru papírových skládaných ručníků. Různý design a použitý materiál zajišťují široký výběr pro každého klienta.

V každém dobrém vybaveném hotelu by zásobník na jednotlivé papírové ručníky neměl chybět. Nyní se zaměřme na jednotlivé varianty. Z naší nabídky jsou k mání zásobníky na papírové ručníky Merida z nerezu, prvotřídního plastu ABS anebo v jejich kombinaci. This video is unavailable.


Kovový zásobník na skládané papírové ručníky KOMAXIT, chrom. Nabízíme alternativní zboží - viz. Největší výhodou zásobníku Merida Stella Mini je však jeho jednoduché plnění.


Jednotlivé ručníky se totiž vloží ze zadní strany konstrukce a díky.

Vhodný do kuchyní, potravinářských provozů, toalet apod. Vybavený průhledným plastovým průzorem umožňujícím kontrolu množství ručníků v zásobníku. Náš katalog Vás tedy jistě zaujme plastovými i nerezovými zásobníky na toaletní papír v několika odstínech za příjemné ceny. Provedení nerezu je matné.


Boční okénka umožňují kontrolu množství zbývajících ručníků. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Aktuální datum odeslání najdete vždy u konkrétního produktu. Volejte zdarma Po–Pá 8. Merida - polská značka sanitárního zařízení a hygienických potřeb jako jsou osoušeče rukou, zásobníky na mýdlo, osvěžovače vzduchu, koše na odpadky, náplně, papírové ručníky apd.


Velkoobchod sanitární technika a hygienické potřeby. Prodáváme zásobníky na papírové ručníky a toaletní papír, dávkovače mýdla z plastu a nerezu, pěnové dávk. Reduktor zabraňující samovolnému vypadávání papíru. Součástí montážní sada. Mechanický zásobník na ručníky v rolích.


Umožňuje odtržení útržku o délce cm. Zadní část a boky jsou z průhledného plastu s. Použití pro papírové ručníky o rozměrech ve skládaném stavu maximálně 250x1mm. Pro použití ručníků o max.

Cena je pouze orientační. Dávkovače mýdla,zásobníky na papírové ručníky ,toaletní papír, papírové ručníky Merida. Pokud máte u nás účet, přihlaste se prosíProblém s přihlášením.


Uzamykatelný na klíček. Uvolnění zaseknutého útržku pomocí otočné krytky na boku zásobníku. Vysoká úroveň hygieny - dotknete se pouze papíru, který použijete. Rozměry: 2x 2x 1mm.


Objem cca 4ZZ ručníků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky