pátek 31. srpna 2018

Svářečská zástěra

Svářečská zástěra kožená GYS. Kožená svářečská zástěra , hovězí štípenka, krytá ramena, délka pod kolena, uni velikost. Zapínání vzadu na pásky.


Pořiďte si kompletní výbavu! Použití: svařování elektrodou(MMA), svařování v interním plynu(MIG), svařování plamenem a wolframovou elektrodou(TIG), mikroplazmatickém svařování pájení tvrdou pájkou, bodovém svařování. V kategorii pracovní oděvy pro svářeče najdete: svářečská blůza a svářečské kalhoty.


Jsme firma, která se zabývá prodejem svářecí techniky a potřeb dále jejím servisem. V oboru svařování máme letité zkušenosti. Poradíme s výběrem stroje či s jakoukoliv drobnosti k Vašemu staršímu stroji.


Pracovní zástěra je od italské společnosti. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Vyrobená ze štípané hovězí kůže.


Transform Your Home Now With Luxury Bespoke Fitted Furniture. Kožený chránič zápěstí pro svářeče s plstí - dru. Ochranu proti odstřikům roztaveného kovu při svařování.


Zástěra s nárameníky kožená, svářečská. Pohodlná a bezpečná svářečská zástěra z hovězí kůže od výrobce Stamos Welding. Zkompletujte si svářečskou výstroj svářečskou zástěrou výrobce Stamos Welding Group, která jednoduchým, avšak účinným způsobem chrání před silným žárem, rozstřiky roztaveného kovu i odlétajícími jiskrami. Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a obdržíte informace o sle.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Nehořlavý oblek PROBAN. Cookies, abychom Vám mohli co možná nejvíce zpříjemnili návštěvu na našem eShopu.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do hodin. V porovnání cen u tohoto produktu již není zařazen žádný obchod. Shromažďované osobní údaje z toho formuláře podléhají předpisům Manutan Group.


Prohlédněte si i další pracovní oděvy a ochranné pomůcky nejvyšší kvality. Souprava svářečská MOFOS prodloužená, vel. Ochranná svářečská zástěra přes ramena, značky Červa.


Svářečská zástěra

Poskytuje účinnou ochranu proti odstřikům roztaveného kovu při svařování a splňuje požadavky na bezpečnost a ochranu. Více variant Další varianty tohoto produktu Do. Dlouhá svářecí zástěra Lava Brown s laclem, vyrobená z kvalitní hovězí štípenky. Sešito pevným a vysokým teplotám odolným 5-ti pramenným kevlarovým vláknem. Těžká a pevná zástěra chrání velkou plochu těla, speciální střih překrývá také horní část ramen.


V našem e-shopu najdete širokou škálu pracovních zástěr, od jednorázových zástěr, přes keprové – textilní zástěry (např. Krátká keprová zástěra ), bílé zástěry pro gastronomii. To je možné, pokud jste spojeni s prodejcem ve vaší oblasti.


Svářečská zástěra

Chcete zakoupit naše produkty? V naší nabídce naleznete klasické textilní svářečské oděvy (produkované většinou sesterskou společnosti Vochoc GoodPRO).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky