čtvrtek 16. srpna 2018

Minipivovar technologie

Minipivovar technologie

Mezitím samozřejmě probíhala i nutná úřední jednání. Co potřebujete pro stavbu minipivovaru. V ideálním případě je vhodné mít vlastní restauraci nebo prostory pro tuto restauraci. Prostor pro umístění technologie by měl mít plochu minimálně 100m(větší prostor je lepší pro snadnější manipulaci a možný rozvoj do budoucna).


Co je to vlastně minipivovar ? A kdy začíná být onen systém na vaření piva již pivovarem? Jaká je tedy ona příslovečná hranice? Jde o roční kapacitu produkce piva. Velkorakovský minipivovar se tak proměnil v rodinou záležitost a řídí se pravdivým heslem „S láskou vařené, k žízni laděné“. Rak v logu krásně odráží tradici, ale zároveň symbolizuje čistotu vody, s jakou pivo vzniká.


Minipivovar v kontejneru ? A proč ne … Představte si minipivovar jako balíček, který si objednáte, dostanete jej na leasing, nemusíte v restauraci nic bourat ani přestavovat, jednoho dne Vám ho dovezou a hned začnete vařit pivo. A když budete chtít, odvezete si ho jinam. Malá technologie ve velkém pivovaru. Produkce PACOVSKÝCH STROJÍREN v oblasti minipivovarů je unikátní nejen na českém trhu.


Nabízíme typizované technologie , ale také se velmi rádi přizpůsobíme individuálním požadavkům jednotlivých zákazníků a připravíme jim dodávku na klíč podle jejich přání. Díky našim technologiím si mohou milovníci. Technologie pivovaru se skládá z dvounádobové varny o objemu 4litrů, nerezových kvasných a ležáckých tanků a ostatních technických zařízení, která jsou ukryta v pivovarském zázemí a bez nichž by varna ani tanky nedokázaly nikdy ožít. Náš pivovar vybavila technologií firma J. Zdejší varna je dvounádobová – složena z rmutomladinové pánve a scezovací kádě.


Zvolená konfigurace umožňuje vařit pivo v Čechách původním, dekokčním způsobem. Máme zde čtyři ležácké a jeden výčepní tank, užitný objem tanku je cca. Cesta od nápadu k realizaci byla docela dlouhá, ale snad stojí výsledek za to. Chcete koupit minipivovar ? Na prodej je technologie minipivovaru Bravůr, který se nachází v Loučné nad Desnou. Tento pivovar končí s výrobou piva a prodává kompletní plně funkční technologii minipivovaru, na které bude uvařena poslední várka 20.


Zakládáme si na české tradici vaření piva, použité technologii a precizním výběru ryze českých surovin pro piva plzeňského typu. Pro naše speciály odebíráme suroviny od prověřených zahraničních výrobců a dodavatelů. Ukázka pivovaru,kuchyně,výroby,prohlídky,korunky z piva na asistenční pejsky v zastoupení Věrky Novotné a přátel. Spojení hasiče s hasiči ke dni sv. Mladinovou pánev jsme pomocí jeřábu vytáhli skrz střechu z varny jednoho německého pivovaru.


Měli jsme pro tuto poněkud krkolomnou akci důvod: Je to pěkný kousek. Technologie pro výrobu piva byla zakoupena v Kladně u pivovaru Kozlík, který zvětšoval kapacitu. Nejdříve ve šrotovně rozemeleme slad na mouku, krupici a pluchy tak aby pluchy zůstaly co nejvíce pohromadě a tím tvořily filtr při scezování mladiny. Nezaměnitelná chuť Studánecké desítky Antal vychází z tradiční technologie přípravy, lásky a použití výhradně českých surovin.


Pod 5litrovou varnou se zatápí bukovým dřevem, slad pochází z Jablonecké sladovny a voda je čerpána z místní studánky, jejíž kvalita je vyhlášena široko daleko. Prvý handlovský remeselný minipivovar sa bude svojou kapacitou radiť do kategórie malých pivovarov s produkciou kvasnicových pív, predovšetkým ležiaka a celej škály špeciálnych druhov ako tmavé, anglické a špeciálne ochutené pivá. Výroba piva sa bude riadiť pôvodnou metódou varenia, kedy pivo môže byť vyrobené iba. Jsme malý průmyslový minipivovar na kraji Olomouce.


Máme podnikovou prodejnu, kde nabízíme všechny naše produkty, a máme krásnou. Varny jsou nerezové s měděným oplechováním objemu hl a elektrickým ohřevem, kvašení probíhá v tradiční otevřené spilce a dále pivo dozrává několik týdnů v ležáckých tancích a sudech. Pivo jsme poprvé uvařili 20.


V místě pivovaru není možná ochutnávka piva. Pivovarská technologie Celé zařízení je vyrobeno z nerezavějící oceli AISI 3a AISI 316L. Měděné prvky, které jsou občas vyžadovány k vylepšení zvhledu, nejsou využívány, protože jejich údržba je velmi pracná a výroba drahá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky