pondělí 27. srpna 2018

Čínská čajová souprava

Čínská čajová souprava

Tuzemská i zahraniční keramika vyrobená podle našich požadavků a dlouholetých zkušeností s přípravou čajů a provozem čajoven. Snažíme se vytvářet návrhy čajového nádobí tak, aby byly výrobky nejen esteticky podařené, ale aby také splňovaly praktické požadavky, které si příprava a způsob podávání jednotlivých čajů žádá. Relaxaci, odpočinek a chvíle oddechu vám zpříjemní nejen kvalitní čaj, ale také krásná čajová souprava.


Správně připravený čaj a vhodný způsob servírování vám umožní si vychutnat čaj naplno. Cena 50-Kč nebo nabídněte. Správně vybrat čajovou konvičku k přípravě nebo servírování oblíbených čajů nebývá v záplavě tolika rozdílných druhů, stylů a materiálů snadnou záležitostí.


Souprava je vhodná do myčky na nádobí. Home Elements Keramická čajová souprava Kočka dílná, II. Tradiční český porcelán nejvyšší kvality v dekoru cibulák a jiných. Obsahuje čajové konvice, šálky, cukřenky a mlékovky.


Krásná keramická čajová souprava v exkluzivní červené barvě. Načíst další ukázky výrobků předchozí. V naší nabídce naleznete oku lahodící čajové soupravy i rozličná sítka na čaj. Zastavte čas s grácií čajového gurmána.


Kde jinde než v Číně, prastaré čajové domovině, vznikl první čajový servis. Evropa objevila kouzlo tohoto rituálu až v 17. Vietnam Tho 800ml Úchvatná čajová souprava z Vietnamu bez motivu s hranami a bambusovým podnosem. Porcelánové nádobí jako např.


Keramická čínská čajová souprava - čajový set ( čajová konvička na čaj s nerezovým sítkem, dvě misky). Tmavě zelená lesklá glazura. Dárkové balení - kartonová krabička černá s magnetickým uzávěrem zdobená červeným čínským znakem štěstí. Jelikož jsou bylinné čaje a všechny související věci v Čechách a celé Evropě momentálně v trendu, je tato Velkoobchodní Čajová souprava - Čínské Vějíře ideálním dárkem pro každého milovníka čaje.


Balené v dárkovém balení, čajová konvice s kovovým sítkem, keramickou pokličkou a šesti šálky. Držte nekonečno v dlani. Legrace z čaje je chutnající čaj. Příchuť čaje je v procesu. Cha Pan) kus:dlouhá:52.


Elegantní čajová sada je také objektem estetickým a proto má i uměleckou hodnotu. Jedno rčení říká: „Voda je matkou čaje a čajová souprava jeho otcem. Vzhledem k tomu, že zdroje a materiály na výrobu čajových souprav se různí, můžeme kategorie čajových sad rozdělit na hliněné, porcelánové, lakované, skleněné, kovové, bambusové atd. Velká Čínská Kung Fu čajová souprava - černo vínová. Kung Fu porcelánová - s motivem čínských koní a krajiny.


Přímý dovozce a všechno ihned k odeslání. Tato čajová souprava je vyrobena z Čínské keramiky Yix. Osobní převzetí v Brně. Prodám čínskou čajovou soupravu, viz foto. Je vyrobena z glazované tmavě hnědé keramiky.


Japonská čajová souprava Kinkakudo Čajová souprava Kinakudo se skládá z konvičky a pěti šálků. Tématicky podobné zboží. Konvička, podšálků, kalíšků, bambusový tácek.


Kvalitní čínská bílá keramika. Používané, ale hezky zachované, vyčištěné. Luxusní rudá čínská čajová souprava s hrubým vnitřním sítkem, je zdobena černými znaky, uvnitř je černá glazura.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky