úterý 14. srpna 2018

Daruji pračku za odvoz

Hledáte věci zdarma za odvoz , za které nemusíte platit nebo se potřebujete zbavit starých věcí? Darujte to v kategorii daruji za odvoz na našem inzertním portálu. Daruji tuto lednici Gorenje za odvoz. Mrazák namrazuje, zapotřebí 1x za dní odmrazit. Spodní dvířka od mrazáku zapotřebí lehce zdvinout při zavírání.


Další závady na fotkách. Nutno vyzvednout ve dvou. Nejlépe dnes nevím kdy tu zase budu. Na opravu nebo na náhradní díly. Pračka do poslední chvíle fungovala.


Jde zapnout, jde i nastavit program. Po spuštění programu jde slyšet že čerpadlo sepne (ozve se cvaknutí čerpadla). Zhanim automatickou pračku za odvoz nebo jestli někdo nedaruje řemen na pračku Indesit děkuji. Jinak funkcni vcetne baterie, napr. Na sms by jeste jiste poslouzil.


Predani v Praze IPPavlova, Pankrac, Vltavska, Repy - dle dne a casu. Stáří je cca roky, používaná byla jen málo. Je funkční, ale buben je na jedné straně vychýlen a dělá při.


K vyzvednutí na Wolkeráku v Liberci. Má na dvou místech vykousané díry viz foto. Pohovka je jinak v pořádku. Může ještě někomu posloužit. Vhodné třeba na chatu nebo jinam, kde není třeba 1 stav.


Možnost předání v Brně v CT parku ve Slatině. Jsme portál, kde můžete darovat věci, které již nepotřebujete. Klidně poloprázdnou lahvičku od šamponu nebo rovnou piano.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Potřebujete se zbavit starých věcí? Zapomněli jste přístup k účtu? Zdarma za odvoz daruji. Jsem samozivitelka a potřebuji s dětmi lednici.


Poslouzi jeste nekomu nenarocnemu domu nebo na chatu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky