úterý 28. srpna 2018

Dámský snowboard

Když snowboard , tak od Zezuly. Na kvalitní prkna jsme jedničky. Společně ti vybereme ten nejlepší kousek přímo na míru, za skvělou cenu a do dvou dnů bude doma.


Nevybrali jste si z naší akční nabídky snowboardových kompletů? Pozor, sleva se počítá.

Dámský snowboard Burton Talent Scout Dámský snowboard , který miluje akční ježdění. Konstrukce desky umožnuje více pobavení a daleko. Prkno, vázání, boty - prostě všechno pohromadě za bezva cenu.


Hotové komplety na snowboard tě ušetří složitého rozhodování se a skládání jednotlivých komponentů k sobě tak, aby dokonale pasovaly. Stejně jako existují dámské lyže, existuje i dámský snowboard. Ten zohledňuje postavu něžného pohlaví. Zejména proto, že ženy mají na rozdíl o mužů jiné těžiště těla, jinou váhu, výšku a velikost chodidla.


Speciální prkna pro ženy mají tedy jinou geometrii a odlišnou konstrukci.

Je skvělá jak pro začínající, tak pro pokročilé jezdkyně, nová technologie Kush-Control eliminuje vibrace a poskytuje tak hladší a plynulejší jízdu. Dámská prkna mají užší tvar a vyhovují ženské stavbě těla. Prodám dámský snowboard Burton Ride Solace (délka 1cm) včetně vázání Ride VXN, bot Burton Mint a obalu Reaper. Skluznice má jen drobné šrámy, ale žádné, které by nešly jednoduše zavoskovat. Vázání Ride VXN je bez závady a bot.


CHCI SE PŘIHLÁSIT K ODBĚRU NEWSLETTERU NA EMAIL Souhlasím, aby společnost WHITE SPIRIT s. Tento snowboard komplet bude vyhovovat jak začínajícím snowboarderkám, tak pokročilým jezdkyním. Jedná se o dámské snowboardy nejvyšší řady těchto značek. Snowboardy mají sidewall konstrukci, dřevěné jádro. Satisfaction Guaranteed at REI! Zkušenosti a inovace definovaly dámský Nitro Fate už roky, výkon tohohle boardu tě nikdy nepřestane překvapovat.


Fate je náš nejprověřenější všestranný dámský snowboard. Vybavili jsme ho prohnutím Cam-Out, jádrem Powerlite a vykrojením Dual Degressive, díky kterým budeš posouvat své skills, jistotu i rychlost každým. Jak vybrat dámský snowboard.


Dámské snowboardy bývají konstruovány s ohledem na ženskou postavu a styl jízdy. Bývají trochu užší, inzerty pro vázání jsou nepatrně blíže k sobě a celková konstrukce snowboardu je měkčí. Doporučené vázání K prknu se skvěle hodí černé vázání Serenity 10 které je vyvedeno ve stejném designu a také odpovídá výkonnostní úrovni, pro kterou je určen snowboard.

Free Shipping Available. Koupit si u nás dámský snowboard set je výhodné, protože můžeš ušetřit i několik tisíc korun. Navíc máš jistotu, že snowboard , vázání i boty budou k sobě perfektně pasovat. Kvalitní zpracování s dřevěným jádrem v celé délce a troj osá laminace poskytuje snowboardu odolnost a dlouhou životnost.


Toto prkno je prémiový model od. Pro začátečníky a středně pokročilé snowboardistky je to skvělá volba, jak posunout snowboarding na další úroveň. Specifické držení těla, užší ramena i pas. Pánský snowboard set má širší prkno než dámský.


Dětský snowboard je určen speciálně pro děti. Je to dáno velikostí pánských chodidel. Počet výrobků k porovnání je vyčerpán. Odstraňte jeden výrobek.


Zpět na seznam porovnat mé.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky