čtvrtek 30. srpna 2018

Nerezové háky na maso

Háky na maso , háky na uzení - háků na maso není nikdy dost. Háky se používají na zavěšení kusů masa. Může jít jen klasické vyvěšení, aby maso opustila posmrtná stuhlost nebo vyvěšení masa pro tepelné zpracování (např. vaření, uzení). To je ovšem dnes z hygyenických důvodů zakázáno. Vyrobeno z nerezové kruhové ocele o různých průměrech ( - mm) - číslo před lomítkem v názvu háčku.


Vyrábíme různé výšky háčků ( 1- 2mm) - číslo za. Pokud hledáte vhodný háček pro rybu nebo maso , jste zde správně. Nabízíme nejširší výběr háčků na ryby. Uzení na háčcích je oproti roštům vhodnější zejména pro lepší obklopení masa nebo ryby kouřem a kvalitnějšímu prouzení. Kč Vybaveni-gastronomie.


Bolešov 4ZATVORENÁ až do odvolania. Nie je možný ani osobný odber objednávky z eshopu. Expedícia tovaru prostredníctvom kurierov funguje bez obmedzenia. V súvislosti s vývojom situácie ohľadom vírusu COVID-1 pozastavili prepravné spoločnosti možnosť platby na dobierku v HOTOVOSTI.


STROMEČKY NA MASO Stromečkové háky na maso z nerezu na zavěšení masa. Balení obsahuje kusy. Mäsiarske potreby na Majálese. Nerezové nádoby s víkem. ZŠ v Bardejove na sídlisku Družba Majáles pre žiakov a priateľov školy kde sme sa zúčastnili aj my.


Společnost Herold řeznické potřeby s. Nepostradatelné háčky a háky do Vaší udírny nebo k přemisťování masa ve větším množství. Vyberte si manipulační háky na přitahování masa nebo háčky na pohodlné zavěšení. Vážení zákazníci, rádi bychom poskytli nové informace vážící se k aktuální situaci na trhu jednorázových artiklů.


Aktuálně se nám daří vykrývat objednávky stálých zákazníků bez problémů až na dva artikly - roušky a kukly s rouškou. Roušky bychom měli s největší pravděpodobností naskladnit v určitém. S mosazným motivem ve tvaru zvířete ( vepř, býk, kohout, kachna, ovce, ryba), délka cm.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Ponúkame rôzne dĺžky i sily materiálu. S, hák s okem, trojháček na bůčky, manipulační hák a další. V ponuke máme háky na mäso a S- háky rôznych rozmerov, ktoré sú vyrobené s nerezovej oceli. S-hák Vám zabezpečí ľahkú manipuláciu s mäsom, ktoré si viete ľahko zavesiť pri rozrábke diviny alebo akéhokoľvek mäsa.


Masové háky jsou vyrobené z chromniklové nerezové oceli. Každý má jeden konec tupý a druhý ostrý. Určeno pro všechny gastro provozy. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky